Plopsa Indoor Coevorden ontvangt 2 miljoenste bezoeker

Gepubliceerd op 20/10/2018 om 14:25

Plopsa Indoor Coevorden verwelkomde vandaag op feestelijke wijze haar 2 miljoenste bezoeker. Het in 2010 geopende Plopsa-park verraste het gezin met onder andere een jaarabonnement en confetti.​

Vandaag was een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Plopsa Indoor Coevorden: het Nederlandse Plopsa-park bereikte vandaag de kaap van 2 miljoen bezoekers sinds de opening in 2010. De geluksvogel van de dag was Fenne Van Den Broek uit het Gelderse Malden, die samen met haar ouders en broertje Swerre het park kwam bezoeken.

Bij aankomst werden ze nietsvermoedend opgewacht door de Studio 100-figuren en getrakteerd op een uitgebreid cadeaupakket met daarin onder meer Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaarten.

Ronne, mama van Fenne:
We zijn een beetje overdonderd door deze gebeurtenis. Zoiets is ons nog nooit overkomen!

Plopsa Indoor Coevorden opende haar deuren op 30 april 2010 en is dankzij het op-en-top gethematiseerde decor een bijzondere totaalbeleving voor kinderen tussen 2 en 10 jaar oud. In het park staan attracties als de Wickiebaan, de K3 Brandweermolen en De Glijbaan. Daarnaast is er dagelijks een Bumba Show in het Theater.

Plopsa Indoor Coevorden is het tweede Plopsa-park in korte tijd dat een bezoekersmijlpaal bereikt. In augustus mocht waterpark Plopsaqua in De Panne nog haar 1 miljoenste bezoeker ontvangen. Een familie uit Waregem werd toen verrast door Gert en Marie Verhulst.

Bron: Persbericht Plopsa

Video

De beste kortingen voor Plopsa Indoor Coevorden

Gerelateerd nieuws

Ook Plopsa Indoor Coevorden beleefde succesvolle kerstvakantie

5 januari 2014

Plopsa presenteert een zomer vol shows en events

14 juli 2017

Goedkopere Plopsa-tickets bij Brantano

5 juni 2013

Plannen goedgekeurd: bouw Plopsaqua Hannuit-Landen nog dit voorjaar van start

13 februari 2019

Niels Destadsbader geeft exclusieve avant-première in Plopsa Theater

8 februari 2019

Plopsaland De Panne verwelkomt K3 op Nacht van de Abonnees

5 februari 2019

1 miljoenste bezoeker Plopsaqua verrast door Gert Verhulst