Plopsa Indoor Coevorden organiseert sollicitaties op achtbaan

Gepubliceerd op 21/09/2018 om 19:21

Plopsa Indoor Coevorden is dringend op zoek naar invulling voor een 10-tal vacatures. Het indoorpark organiseert daarom een bijzondere sollicitatieronde: op een achtbaan.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op zaterdag 22 september tijdens een ritje in de Wickiebaan, de familiecoaster van het Nederlandse Plopsa-park. Plopsa Indoor Coevorden hoopt zo werkkrachten te vinden die beschikken over de funfactor en het aandurven om hun sterkste punten in de verf te zetten tijdens een uitdagend gesprek op een achtbaan.

Kandidaten kunnen aan de slag in allerlei functies, waaronder het bedienen van attracties, verkoop van merchandising, het bemannen van horecapunten of in de huid van een Studio 100-figuur kruipen. Geïnteresseerden kunnen aan de slag als bijbaan of in vast dienstverband. Inschrijven voor de unieke jobdag op 22 september kan via plopsajobdagen.nl.

Komende maanden vinden er in Plopsa Indoor Coevorden nog heel wat evenementen plaats. Zo is er Halloween met Bumba, komen Sinterklaas en zijn Pieten op bezoek en wordt de kerstperiode extra magisch met Maya de Bij.

Rosalie Houtman, Parkverantwoordelijke Plopsa Indoor Coevorden:
Deze evenementen gaan uiteraard gepaard met een nood aan extra werkkrachten. Als werknemer kom je terecht in een unieke, niet-alledaagse omgeving waar er steeds afwisselend werk aangeboden wordt.

Solliciteren tijdens een rit in een attractie voor een job in een Plopsa-park is niet nieuw. Plopsaland De Panne introduceerde het concept in 2017, kort na de opening van Heidiland. Gesprekken vonden toen plaats tijdens een rit in Heidi The Ride. Begin dit jaar vond in Mayaland de tweede editie plaats. Holiday Park liet sollicitaties enkele maanden geleden plaatsvinden in Expedition GeForce.

Bron: Persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Plopsa Indoor Coevorden trakteert opnieuw: gratis toegang voor 5-jarigen

2 juli 2015

Wat mag je in 2010 verwachten in de parken?

5 september 2009

Plopsa Indoor-parken staan voor drukke meivakantie

22 april 2017

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020