Plopsa Indoor Coevorden organiseert sollicitaties op achtbaan

Gepubliceerd op 21/09/2018 om 19:21

Plopsa Indoor Coevorden is dringend op zoek naar invulling voor een 10-tal vacatures. Het indoorpark organiseert daarom een bijzondere sollicitatieronde: op een achtbaan.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op zaterdag 22 september tijdens een ritje in de Wickiebaan, de familiecoaster van het Nederlandse Plopsa-park. Plopsa Indoor Coevorden hoopt zo werkkrachten te vinden die beschikken over de funfactor en het aandurven om hun sterkste punten in de verf te zetten tijdens een uitdagend gesprek op een achtbaan.

Kandidaten kunnen aan de slag in allerlei functies, waaronder het bedienen van attracties, verkoop van merchandising, het bemannen van horecapunten of in de huid van een Studio 100-figuur kruipen. Geïnteresseerden kunnen aan de slag als bijbaan of in vast dienstverband. Inschrijven voor de unieke jobdag op 22 september kan via plopsajobdagen.nl.

Komende maanden vinden er in Plopsa Indoor Coevorden nog heel wat evenementen plaats. Zo is er Halloween met Bumba, komen Sinterklaas en zijn Pieten op bezoek en wordt de kerstperiode extra magisch met Maya de Bij.

Rosalie Houtman, Parkverantwoordelijke Plopsa Indoor Coevorden:
Deze evenementen gaan uiteraard gepaard met een nood aan extra werkkrachten. Als werknemer kom je terecht in een unieke, niet-alledaagse omgeving waar er steeds afwisselend werk aangeboden wordt.

Solliciteren tijdens een rit in een attractie voor een job in een Plopsa-park is niet nieuw. Plopsaland De Panne introduceerde het concept in 2017, kort na de opening van Heidiland. Gesprekken vonden toen plaats tijdens een rit in Heidi The Ride. Begin dit jaar vond in Mayaland de tweede editie plaats. Holiday Park liet sollicitaties enkele maanden geleden plaatsvinden in Expedition GeForce.

Bron: Persbericht Plopsa

De beste kortingen voor Plopsa Indoor Coevorden

Gerelateerd nieuws

Plopsa trakteert met 10% korting per Belgische en Nederlandse goal!

19 juni 2014

Veel nieuwe investeringen in de Plopsa-parken

7 maart 2013

Plopsa opent eerste pretpark in Nederland

5 juli 2007

Voormalige Plopsaland-achtbaan duikt op in Indonesië

21 november 2018

25.000 bezoekers voor Majaland Kownaty in enkele weken tijd

17 november 2018

21 nominaties voor Plopsa-parken bij Diamond ThemePark Awards

14 november 2018

UitgelichtEen gezellige winter bij Plopsa
Plopsaland De Panne
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden

Winter Magic

Plopsaland De Panne

Ketnet Kerst

Plopsaland De Panne

Lichtfestival

Plopsaland De Panne