Plopsa Indoor Coevorden organiseert sollicitaties op achtbaan

Gepubliceerd op 21/09/2018 om 19:21

Plopsa Indoor Coevorden is dringend op zoek naar invulling voor een 10-tal vacatures. Het indoorpark organiseert daarom een bijzondere sollicitatieronde: op een achtbaan.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op zaterdag 22 september tijdens een ritje in de Wickiebaan, de familiecoaster van het Nederlandse Plopsa-park. Plopsa Indoor Coevorden hoopt zo werkkrachten te vinden die beschikken over de funfactor en het aandurven om hun sterkste punten in de verf te zetten tijdens een uitdagend gesprek op een achtbaan.

Kandidaten kunnen aan de slag in allerlei functies, waaronder het bedienen van attracties, verkoop van merchandising, het bemannen van horecapunten of in de huid van een Studio 100-figuur kruipen. Geïnteresseerden kunnen aan de slag als bijbaan of in vast dienstverband. Inschrijven voor de unieke jobdag op 22 september kan via plopsajobdagen.nl.

Komende maanden vinden er in Plopsa Indoor Coevorden nog heel wat evenementen plaats. Zo is er Halloween met Bumba, komen Sinterklaas en zijn Pieten op bezoek en wordt de kerstperiode extra magisch met Maya de Bij.

Rosalie Houtman, Parkverantwoordelijke Plopsa Indoor Coevorden:
Deze evenementen gaan uiteraard gepaard met een nood aan extra werkkrachten. Als werknemer kom je terecht in een unieke, niet-alledaagse omgeving waar er steeds afwisselend werk aangeboden wordt.

Solliciteren tijdens een rit in een attractie voor een job in een Plopsa-park is niet nieuw. Plopsaland De Panne introduceerde het concept in 2017, kort na de opening van Heidiland. Gesprekken vonden toen plaats tijdens een rit in Heidi The Ride. Begin dit jaar vond in Mayaland de tweede editie plaats. Holiday Park liet sollicitaties enkele maanden geleden plaatsvinden in Expedition GeForce.

Bron: Persbericht Plopsa

De beste kortingen voor Plopsa Indoor Coevorden

Gerelateerd nieuws

Speciale acties bij Plopsa-parken tijdens winter

9 januari 2016

Nieuwe openingsuren voor indoorparken in 2014

16 oktober 2013

Plopsa Indoor Coevorden krijgt onderscheiding voor toegankelijkheid

26 juli 2017

Opbouw spookhuizen Plopsaland De Panne gestart: locaties bekend

17 oktober 2018

Plopsaqua Hannuit-Landen: bouw start in voorjaar 2019

15 oktober 2018

Halloween in Plopsaland De Panne gestart met Nachtwacht Show

14 oktober 2018

UitgelichtBeleef Halloween in de Plopsa-parken!
Plopsaland De Panne
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Coo
Holiday Park

Halloween Scare Nights

Plopsaland De Panne

Nachtwacht Halloween

Plopsaland De Panne

Ketnet Halloween Nocturnes

Plopsaland De Panne