Plopsa Indoor Coevorden trakteert inwoners voor verjaardag

Gepubliceerd op 16/06/2015 om 10:14

Plopsa Indoor Coevorden viert dit jaar z’n vijfjarig bestaan en dat wordt komend weekend gevierd met gratis toegang voor de inwoners van de gemeente Coevorden.

2015 is een echt feestjaar voor Plopsa. Plopsaland De Panne viert dit jaar z’n 15e verjaardag, Plopsa Indoor Hasselt bestaat 10 jaar en Plopsa Indoor Coevorden werd 5 jaar geleden geopend. Plopsa Indoor Coevorden viert die 5e verjaardag komend weekend en dat zullen de inwoners van Coevorden geweten hebben!

Omwille van deze speciale gebeurtenis slaan de gemeente en Plopsa de handen in elkaar. Op zaterdag 20 juni en zondag 21 juni hebben alle inwoners gratis toegang tot het overdekte themapark. Alle inwoners van de gemeente ontvingen een uitnodiging voor dit speciale weekend in de bus. Op vertoon van deze brief krijgt men gratis toegang tot het park.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa:
Plopsa Indoor Coevorden was destijds het vierde Plopsa-park dat inmiddels reeds 5 jaar geleden haar deuren opende. Met Plopsa Indoor Coevorden hebben we reeds een mooi parcours afgelegd. Zo werd in 2012 de Buitenzone nog fiks uitgebreid met een aantal nieuwe attracties en vorige maand mochten we vorige maand K3 nog verwelkomen voor een twee dagen durend feest.


(foto: Plopsa)

Harold De Vries, parkmanager van Plopsa Indoor Coevorden:
De samenwerking met de gemeente verloopt altijd erg prettig We zijn dan ook blij dat we dit initiatief met hun hulp kunnen uitrollen en hopen op een mooie opkomst! Alle inwoners zijn welkom om de sfeer te komen opsnuiven en te genieten van een gratis bezoekje aan Plopsa Indoor Coevorden.

Plopsa Indoor Coevorden is, net zoals alle andere Plopsa-parken, dit weekend ook geopend voor ‘gewone’ bezoekers met (voorverkoop)tickets en abonnementen.

Bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Sinterklaas brengt een bezoekje aan de Plopsa-parken

7 november 2013

Een krokusvakantie boordevol shows in de Plopsa-parken

20 februari 2017

Halloween in de Plopsa-parken: een overzicht

12 oktober 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020