Plopsa Indoor Coevorden trakteert opnieuw: gratis toegang voor 5-jarigen

Gepubliceerd op 02/07/2015 om 15:00

Plopsa Indoor Coevorden blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Om dat te vieren genieten alle vijfjarigen een hele zomer lang van gratis toegang tot het indoorpark!

Plopsa Indoor Coevorden bestaat dit jaar exact vijf jaar. Omwille van die speciale gelegenheid krijgen alle vijfjarigen gratis toegang tot het park. De stunt duurt de hele zomervakantie lang, dus van 1 juli tot 31 augustus 2015.

Harold de Vries, parkmanager Plopsa Indoor Coevorden:
Het idee is ontstaan doordat we iets wilden doen rond het verjaardagsthema. En wat is er leuker dan iedereen die even oud is als Plopsa Indoor Coevorden een onvergetelijke dag te bezorgen?

Het park is uitermate geschikt voor vijfjarigen. Het attractieaanbod is gericht op kinderen van 2 tot 10 jaar. “Al weten we uit ondervinding dat mama’s en papa’s hier ook graag een hapje komen eten of iets drinken terwijl de kids zich uitleven op de attracties!”, voegde de parkmanager eraan toe.

Er zijn de komende maanden overigens leuke extra’s: zo is er dagelijks een Bumba Show en maken Maya De Bij en haar vriendjes van 4 juli tot 30 augustus iedere dag hun opwachting in het Theater van Plopsa Indoor Coevorden voor een leuke liveshow.


iedere dag openen Bumba en Bumbalu de zeilen van hun circustent (foto: Annemieke Van der Togt, via Plopsa)

Wie van deze actie gebruik wil maken, moet zijn gratis ticket wel op voorhand bestellen in de webshop op de website van het park. Aan de ingang moet je wel een bewijs kunnen voorleggen waarop de geboortedatum van de vijfjarige duidelijk op vermeld staat. Alle actievoorwaarden vind je eveneens op de website van Plopsa Indoor Coevorden.

Het is al de tweede traktatie van het park voor haar verjaardag. Eind juni mochten inwoners van Coevorden al gratis genieten van alles wat het indoorpark te bieden heeft.

Bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Plopsa Indoor Coevorden bouwt drie nieuwe K3-attracties

6 september 2012

Classic van 10.000 Luchtballonnen te horen in Plopsa-parken

4 februari 2016

Eigen abonnementen voor Plopsa Indoor Coevorden en Holiday Park

9 december 2012

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020