Van 12 tot 25 oktober wordt Plopsa Indoor Coevorden omgetoverd tot een griezelleuk indoorpretpark. Gedurende die periode zal de Pompoenkoning zijn intrede maken in het Nederlandse Plopsa-park. Samen met de bezoekers maakt hij er een leuk Halloweenfeest van! Bovendien wordt er ook een heuse zoektocht georganiseerd doorheen het park..."> Van 12 tot 25 oktober wordt Plopsa Indoor Coevorden omgetoverd tot een griezelleuk indoorpretpark. Gedurende die periode zal de Pompoenkoning zijn intrede maken in het Nederlandse Plopsa-park. Samen met de bezoekers maakt hij er een leuk Halloweenfeest van! Bovendien wordt er ook een heuse zoektocht georganiseerd doorheen het park..."> Van 12 tot 25 oktober wordt Plopsa Indoor Coevorden omgetoverd tot een griezelleuk indoorpretpark. Gedurende die periode zal de Pompoenkoning zijn intrede maken in het Nederlandse Plopsa-park. Samen met de bezoekers maakt hij er een leuk Halloweenfeest van! Bovendien wordt er ook een heuse zoektocht georganiseerd doorheen het park...">

Plopsa Indoor Coevorden viert Halloween voor kinderen

Gepubliceerd op 25/09/2013 om 20:35

Van 12 tot 25 oktober wordt Plopsa Indoor Coevorden omgetoverd tot een griezelleuk indoorpretpark. Gedurende die periode zal de Pompoenkoning zijn intrede maken in het Nederlandse Plopsa-park. Samen met de bezoekers maakt hij er een leuk Halloweenfeest van! Bovendien wordt er ook een heuse zoektocht georganiseerd doorheen het park…

Twee weken lang kan je in Plopsa Indoor Coevorden, in het Noorden van Nederland, terecht voor een superleuk Halloweenfeest! Maar er is een probleem… Sluwe heksen en tovenaars hebben het park overgenomen! Aan de bezoekers om het park terug in handen te nemen! Dat kan door een speurtocht doorheen het park, een ritje in de supercoole ‘Wickiebaan’ of naar de top van ‘De klimberg’ te klauteren.

Programma
Wat kan je van 12 tot 25 oktober allemaal beleven in Plopsa Indoor Coevorden? Hieronder vind je een overzicht van het dagprogramma.

  • 10u tot 14u30: speurtocht doorheen het hele park met Tovenaar Rafili
  • 10u tot 12u30: verwelkoming door de Studio 100-figuren op het Dorpsplein
  • 13u: meet and greet met de Pompoenkoning, de Heks en de Tovenaar op het Dorpsplein
  • 14u: Bumbashow in het Theater
  • 15u: trekking van de winnaar van de speurtocht in het Theater en op het Dorpsplein
  • 16u: meet and greet met Bumba en Bumbalu op het Dorpsplein
  • 17u: uitzwaai door de Studio 100-figuren op het Dorpsplein

Wil je komen griezelen in de Plopsa-parken? Dat kan in Plopsaland De Panne (26 oktober tot 3 november), Holiday Park (12, 19, 26 en 31 oktober) en in Plopsa Indoor Coevorden (12 tot 25 oktober).

Gerelateerd nieuws

2018 wordt jaar vol nieuwe evenementen in de Plopsa-parken

1 januari 2018

K3 zorgt voor beste weekend ooit in Plopsa Indoor Coevorden

11 juni 2019

Plopsa Indoor Coevorden viert Pasen met Bobo tijdens het paasweekend

10 april 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020