Van 12 tot 25 oktober wordt Plopsa Indoor Coevorden omgetoverd tot een griezelleuk indoorpretpark. Gedurende die periode zal de Pompoenkoning zijn intrede maken in het Nederlandse Plopsa-park. Samen met de bezoekers maakt hij er een leuk Halloweenfeest van! Bovendien wordt er ook een heuse zoektocht georganiseerd doorheen het park..."> Van 12 tot 25 oktober wordt Plopsa Indoor Coevorden omgetoverd tot een griezelleuk indoorpretpark. Gedurende die periode zal de Pompoenkoning zijn intrede maken in het Nederlandse Plopsa-park. Samen met de bezoekers maakt hij er een leuk Halloweenfeest van! Bovendien wordt er ook een heuse zoektocht georganiseerd doorheen het park..."> Van 12 tot 25 oktober wordt Plopsa Indoor Coevorden omgetoverd tot een griezelleuk indoorpretpark. Gedurende die periode zal de Pompoenkoning zijn intrede maken in het Nederlandse Plopsa-park. Samen met de bezoekers maakt hij er een leuk Halloweenfeest van! Bovendien wordt er ook een heuse zoektocht georganiseerd doorheen het park...">

Plopsa Indoor Coevorden viert Halloween voor kinderen

Gepubliceerd op 25/09/2013 om 20:35

Van 12 tot 25 oktober wordt Plopsa Indoor Coevorden omgetoverd tot een griezelleuk indoorpretpark. Gedurende die periode zal de Pompoenkoning zijn intrede maken in het Nederlandse Plopsa-park. Samen met de bezoekers maakt hij er een leuk Halloweenfeest van! Bovendien wordt er ook een heuse zoektocht georganiseerd doorheen het park…

Twee weken lang kan je in Plopsa Indoor Coevorden, in het Noorden van Nederland, terecht voor een superleuk Halloweenfeest! Maar er is een probleem… Sluwe heksen en tovenaars hebben het park overgenomen! Aan de bezoekers om het park terug in handen te nemen! Dat kan door een speurtocht doorheen het park, een ritje in de supercoole ‘Wickiebaan’ of naar de top van ‘De klimberg’ te klauteren.

Programma
Wat kan je van 12 tot 25 oktober allemaal beleven in Plopsa Indoor Coevorden? Hieronder vind je een overzicht van het dagprogramma.

  • 10u tot 14u30: speurtocht doorheen het hele park met Tovenaar Rafili
  • 10u tot 12u30: verwelkoming door de Studio 100-figuren op het Dorpsplein
  • 13u: meet and greet met de Pompoenkoning, de Heks en de Tovenaar op het Dorpsplein
  • 14u: Bumbashow in het Theater
  • 15u: trekking van de winnaar van de speurtocht in het Theater en op het Dorpsplein
  • 16u: meet and greet met Bumba en Bumbalu op het Dorpsplein
  • 17u: uitzwaai door de Studio 100-figuren op het Dorpsplein

Wil je komen griezelen in de Plopsa-parken? Dat kan in Plopsaland De Panne (26 oktober tot 3 november), Holiday Park (12, 19, 26 en 31 oktober) en in Plopsa Indoor Coevorden (12 tot 25 oktober).

Gerelateerd nieuws

Veel nieuwtjes op de Plopsa Fanday

4 oktober 2012

500.000 paaseitjes te rapen in de Plopsa-parken

31 maart 2015

De nieuwe parkfolders zijn er!

31 maart 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020