Plopsa Indoor Hasselt en Mayaland blikken terug op succesvolle krokusvakantie

Gepubliceerd op 22/02/2015 om 18:06

Plopsa Indoor Hasselt en Mayaland Indoor blikken terug op een succesvolle krokusvakantie. Maar liefst 20.000 mensen brachten een bezoek aan het Limburgse indoorpark. Het overdekte themagedeelte Mayaland in De Panne kreeg 12.000 bezoekers over de vloer.

20.000 Plopsa-fans gingen tijdens de krokusvakantie uit de bol in Plopsa Indoor Hasselt. Het indoorpretpark ontving dit jaar maar liefst 18% meer bezoekers dan de krokusvakantie van vorig jaar. Ze genoten van Ketnet Carnaval met Kaatje, Kamiel en Viktor. Maar ook van de dolle fratsen van Bumba en Bumbalu. Jong en oud dansten samen met de Studio 100 -figuren polonaises in een kleurrijke confettiregen.

Carmine Frisenda, Operations Coördinator Plopsa Indoor Hasselt:
We zijn erg tevreden met deze cijfers. Het weer was aangenaam waardoor het ideaal was de weg op te gaan. Bovendien was het voor de kids extra leuk om onder een heerlijk winterzonnetje buiten te spelen in de buitenzone van Plopsa Indoor Hasselt.

Ook Mayaland Indoor, onderdeel van Plopsaland De Panne, blikt terug op een heel succesvolle krokusvakantie. Het overdekte themagedeelte kreeg 12.000 mensen op bezoek. Dat vertegenwoordigt een stijging van maar liefst 40%, vergeleken met de krokusvakantie van vorig jaar. Bovenop uren speelplezier op meer dan 10 attracties, genoten bezoekers van de speciale carnavalanimatie. Kinderen konden samen met de clowns zingen, dansen, feesten tijdens de spetterende Carnaval Disco en de Kinderpolonaise.

Wim Wauters, parkmanager Plopsaland De Panne:
Het doet ons veel plezier te zien dat meer en meer mensen de weg vinden naar Mayaland Indoor tijdens de winterperiode. Door het mooie weer verbleven veel toeristen aan zee. Mayaland Indoor was daarbij het ideale gezinsuitstapje.

Mayaland Indoor is vanaf nu elke woensdag, zaterdag en zondag geopend. Vanaf 5 april gaan de deuren van Plopsaland De Panne opnieuw open.

bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Carnaval centraal tijdens krokusvakantie in Plopsa-parken

7 februari 2018

Toegangsprijzen Plopsa-parken voor 2017 nu online

9 januari 2017

Eerste editie fietstocht Plopsa-Classic op komst

20 februari 2019

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020