Plopsa Indoor Hasselt en Mayaland blikken terug op succesvolle krokusvakantie

— Gepubliceerd op 22/02/2015 om 18:06 —

Plopsa Indoor Hasselt en Mayaland Indoor blikken terug op een succesvolle krokusvakantie. Maar liefst 20.000 mensen brachten een bezoek aan het Limburgse indoorpark. Het overdekte themagedeelte Mayaland in De Panne kreeg 12.000 bezoekers over de vloer.

20.000 Plopsa-fans gingen tijdens de krokusvakantie uit de bol in Plopsa Indoor Hasselt. Het indoorpretpark ontving dit jaar maar liefst 18% meer bezoekers dan de krokusvakantie van vorig jaar. Ze genoten van Ketnet Carnaval met Kaatje, Kamiel en Viktor. Maar ook van de dolle fratsen van Bumba en Bumbalu. Jong en oud dansten samen met de Studio 100 -figuren polonaises in een kleurrijke confettiregen.

Carmine Frisenda, Operations Coördinator Plopsa Indoor Hasselt:
We zijn erg tevreden met deze cijfers. Het weer was aangenaam waardoor het ideaal was de weg op te gaan. Bovendien was het voor de kids extra leuk om onder een heerlijk winterzonnetje buiten te spelen in de buitenzone van Plopsa Indoor Hasselt.

Ook Mayaland Indoor, onderdeel van Plopsaland De Panne, blikt terug op een heel succesvolle krokusvakantie. Het overdekte themagedeelte kreeg 12.000 mensen op bezoek. Dat vertegenwoordigt een stijging van maar liefst 40%, vergeleken met de krokusvakantie van vorig jaar. Bovenop uren speelplezier op meer dan 10 attracties, genoten bezoekers van de speciale carnavalanimatie. Kinderen konden samen met de clowns zingen, dansen, feesten tijdens de spetterende Carnaval Disco en de Kinderpolonaise.

Wim Wauters, parkmanager Plopsaland De Panne:
Het doet ons veel plezier te zien dat meer en meer mensen de weg vinden naar Mayaland Indoor tijdens de winterperiode. Door het mooie weer verbleven veel toeristen aan zee. Mayaland Indoor was daarbij het ideale gezinsuitstapje.

Mayaland Indoor is vanaf nu elke woensdag, zaterdag en zondag geopend. Vanaf 5 april gaan de deuren van Plopsaland De Panne opnieuw open.

bron: persbericht Plopsa

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Toegangsprijzen Plopsa-parken voor 2017 nu online

9 januari 2017

Mayaland Indoor opnieuw geopend tijdens wintermaanden

7 december 2017

Persvoorstelling Maya de bij in 3D in Mayaland

19 september 2012

Opening Majaland Kownaty uitgesteld: Plopsa-park opent pas in najaar

12 april 2018

Holiday Park presenteert nieuwe shows bij start pretparkseizoen

8 april 2018

PAW Patrol-figuren komen naar Plopsa Indoor Hasselt voor fanweekend

5 april 2018