Sinds begin deze week liggen de nieuwe parkfolders van Plopsa Indoor Hasselt aan de ingang van het park. In de folder staat de nieuwe attractie en de figuren centraal.  "> Sinds begin deze week liggen de nieuwe parkfolders van Plopsa Indoor Hasselt aan de ingang van het park. In de folder staat de nieuwe attractie en de figuren centraal.  "> Sinds begin deze week liggen de nieuwe parkfolders van Plopsa Indoor Hasselt aan de ingang van het park. In de folder staat de nieuwe attractie en de figuren centraal.  ">

Plopsa Indoor Hasselt heeft nieuwe folder

Gepubliceerd op 24/03/2013 om 11:34

Sinds begin deze week liggen de nieuwe parkfolders van Plopsa Indoor Hasselt aan de ingang van het park. In de folder staat de nieuwe attractie en de figuren centraal.

Net zoals vorig jaar staat Bumba op de cover van het boekje. De kikker werd vervangen door een duidelijkere foto van ‘De vuurtoren’. Op de tweede en derde bladzijde werd het parkplan geactualiseerd met de ‘K3 brandmolen’ en de thematisering van ‘Het verkeerspark’. De twee pagina’s die volgen zijn grotendeels hetzelfde, maar Mega Mindy heeft de plaats van Bumba ingenomen.

De shows- en evenementenpagina werd ook geüpdatet met de events van dit jaar. Aan de routebeschrijving werd niks veranderd, de abonnementpagina werd aangepast waar nodig. In vergelijking met vorig jaar is het plannetje met de andere Plopsa-parken enkel grafisch bijgewerkt en krijgt ook de stad Hasselt de nodige aandacht.

Foto’s

Gerelateerd nieuws

Mega Mindy gaat op boevenjacht in Plopsa Indoor Hasselt

24 oktober 2014

Kabouter Klus brengt Kerst door in Plopsa Indoor Hasselt

2 januari 2014

Wat mag je in 2010 verwachten in de parken?

5 september 2009

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020