Sinds begin deze week liggen de nieuwe parkfolders van Plopsa Indoor Hasselt aan de ingang van het park. In de folder staat de nieuwe attractie en de figuren centraal.  "> Sinds begin deze week liggen de nieuwe parkfolders van Plopsa Indoor Hasselt aan de ingang van het park. In de folder staat de nieuwe attractie en de figuren centraal.  "> Sinds begin deze week liggen de nieuwe parkfolders van Plopsa Indoor Hasselt aan de ingang van het park. In de folder staat de nieuwe attractie en de figuren centraal.  ">

Plopsa Indoor Hasselt heeft nieuwe folder

Gepubliceerd op 24/03/2013 om 11:34

Sinds begin deze week liggen de nieuwe parkfolders van Plopsa Indoor Hasselt aan de ingang van het park. In de folder staat de nieuwe attractie en de figuren centraal.

Net zoals vorig jaar staat Bumba op de cover van het boekje. De kikker werd vervangen door een duidelijkere foto van ‘De vuurtoren’. Op de tweede en derde bladzijde werd het parkplan geactualiseerd met de ‘K3 brandmolen’ en de thematisering van ‘Het verkeerspark’. De twee pagina’s die volgen zijn grotendeels hetzelfde, maar Mega Mindy heeft de plaats van Bumba ingenomen.

De shows- en evenementenpagina werd ook geüpdatet met de events van dit jaar. Aan de routebeschrijving werd niks veranderd, de abonnementpagina werd aangepast waar nodig. In vergelijking met vorig jaar is het plannetje met de andere Plopsa-parken enkel grafisch bijgewerkt en krijgt ook de stad Hasselt de nodige aandacht.

Foto’s

Gerelateerd nieuws

Plopsa Indoor Hasselt en Mayaland blikken terug op succesvolle krokusvakantie

22 februari 2015

Vier ‘Ketnet carnaval’ met Kaatje, Kamiel en Viktor in Plopsa Indoor Hasselt!

7 februari 2013

Plopsa doet gooi naar verbreking wereldrecord paaseierenrapen

24 maart 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020