Sinds begin deze week liggen de nieuwe parkfolders van Plopsa Indoor Hasselt aan de ingang van het park. In de folder staat de nieuwe attractie en de figuren centraal.  "> Sinds begin deze week liggen de nieuwe parkfolders van Plopsa Indoor Hasselt aan de ingang van het park. In de folder staat de nieuwe attractie en de figuren centraal.  "> Sinds begin deze week liggen de nieuwe parkfolders van Plopsa Indoor Hasselt aan de ingang van het park. In de folder staat de nieuwe attractie en de figuren centraal.  ">

Plopsa Indoor Hasselt heeft nieuwe folder

Gepubliceerd op 24/03/2013 om 11:34

Sinds begin deze week liggen de nieuwe parkfolders van Plopsa Indoor Hasselt aan de ingang van het park. In de folder staat de nieuwe attractie en de figuren centraal.

Net zoals vorig jaar staat Bumba op de cover van het boekje. De kikker werd vervangen door een duidelijkere foto van ‘De vuurtoren’. Op de tweede en derde bladzijde werd het parkplan geactualiseerd met de ‘K3 brandmolen’ en de thematisering van ‘Het verkeerspark’. De twee pagina’s die volgen zijn grotendeels hetzelfde, maar Mega Mindy heeft de plaats van Bumba ingenomen.

De shows- en evenementenpagina werd ook geüpdatet met de events van dit jaar. Aan de routebeschrijving werd niks veranderd, de abonnementpagina werd aangepast waar nodig. In vergelijking met vorig jaar is het plannetje met de andere Plopsa-parken enkel grafisch bijgewerkt en krijgt ook de stad Hasselt de nodige aandacht.

Foto’s

Gerelateerd nieuws

Openingstijden Plopsa-parken in 2018 nu beschikbaar

6 december 2017

Wickie de viking verovert Plopsa Indoor Hasselt

28 april 2013

Plopsa-parken dit weekend in teken van Kaatje en Prinsessia

21 mei 2015

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020