Hoewel het Halloweenfeest in Plopsa Indoor Hasselt pas op 26 oktober losbreekt, is het park nu al versierd voor Halloween. Overal in het park zijn strobalen en pompoenen geplaatst en er zijn ook enkele decoratieve elementen aan het plafond bevestigd. Wij gingen de sfeer al eens opsnuiven, een week voor de start van het Halloweenfeest."> Hoewel het Halloweenfeest in Plopsa Indoor Hasselt pas op 26 oktober losbreekt, is het park nu al versierd voor Halloween. Overal in het park zijn strobalen en pompoenen geplaatst en er zijn ook enkele decoratieve elementen aan het plafond bevestigd. Wij gingen de sfeer al eens opsnuiven, een week voor de start van het Halloweenfeest."> Hoewel het Halloweenfeest in Plopsa Indoor Hasselt pas op 26 oktober losbreekt, is het park nu al versierd voor Halloween. Overal in het park zijn strobalen en pompoenen geplaatst en er zijn ook enkele decoratieve elementen aan het plafond bevestigd. Wij gingen de sfeer al eens opsnuiven, een week voor de start van het Halloweenfeest.">

Plopsa Indoor Hasselt is klaar voor Halloween

Gepubliceerd op 19/10/2013 om 20:25

Hoewel het Halloweenfeest in Plopsa Indoor Hasselt pas op 26 oktober losbreekt, is het park nu al versierd voor Halloween. Overal in het park zijn strobalen en pompoenen geplaatst en er zijn ook enkele decoratieve elementen aan het plafond bevestigd. Wij gingen de sfeer al eens opsnuiven, een week voor de start van het Halloweenfeest.

Volgende zaterdag, 26 oktober, breekt het Halloweenfeest in Plopsa Indoor Hasselt volledig los. Wij gingen vandaag eens kijken en konden vaststellen dat het park volledig klaar is voor Halloween. Het park ligt bezaaid met pompoenen en strobalen en aan het plafond hangen verschillende decoratieve elementen.

Plopsa Indoor Hasselt viert Halloween van 26 oktober tot 3 november.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Plopsa-parken verwelkomen Sinterklaas met Sint Weekends

15 november 2016

Tweede beste kerstvakantie ooit voor Plopsa (persbericht)

25 december 2012

Belgische pretparken zitten samen over rookverbod

28 juni 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020