Plopsa Indoor Hasselt krijgt Sinterklaas op bezoek

Gepubliceerd op 18/11/2014 om 16:35

Plopsa Indoor Hasselt verwelkomt komende weekends niemand minder dan Sinterklaas. De Goedheiligman doet zijn intrede in het park, waarna iedereen hem een bezoekje kan brengen.

Sinterklaas brengt op 22, 23 en 29 november en 6 en 7 december een bezoek aan Plopsa Indoor Hasselt. Na hun feestelijke intrede in het land afgelopen weekend, kan jong en oud de Sint en zijn Zwarte Pieten dus welkom heten in het indoorpretpark. Iedereen krijgt de kans om de goedheiligman een bezoekje te brengen op zijn troon en hem persoonlijk een wenslijst of mooie tekening bezorgen.

Op 22, 23 en 29 november is er bovendien extra animatie met de danspieten voorzien. Zij nodigen bezoekers uit om samen met hen te dansen, aan te sluiten bij een dolle polonaise en te spelen in een kleurrijke confettiregen. Daarnaast is er ook nog de dagelijkse Bumba Show in het theater. Om de dag in pracht en praal af te sluiten krijgen kinderen ten slotte een zakje vol lekkers mee naar huis.


foto: Plopsa

Plopsa Indoor Hasselt is tijdens de Sint Weekends open van 10u tot 17u30. Opgelet: op zondag 30 november is het park afgehuurd en niet toegankelijk voor het publiek. Voor meer informatie of voordelige tickets, kan je terecht op plopsa.be.

Gerelateerd nieuws

Plopsa Indoor Hasselt is klaar voor Halloween

19 oktober 2013

Plopsa-parken komend weekend afgehuurd

30 september 2013

Plopsa-parken staan voor najaar boordevol evenementen

28 september 2015

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020