Plopsa Indoor Hasselt overschrijdt de kaap twee miljoen bezoekers

Gepubliceerd op 31/05/2012 om 16:00

De Plopsa-groep heeft weer een reden om te feesten. Vandaag ontving Plopsa Indoor Hasselt namelijk zijn twee miljoenste bezoeker.

Plopsa Indoor Hasselt ontvangt jaarlijks gemiddeld 300.000 bezoekers. ‘Door het slechte weer tijdens het voorjaar ontving Plopsa Indoor Hasselt sinds de paasvakantie reeds 50% meer bezoekers dan vorig jaar. We verwachten dit jaar dus een groei’, aldus Sander Reumers, coördinator operations in het park te Hasselt. Plopsa Indoor Hasselt wordt alsmaar populairder, niet alleen in België maar ook bij onze Noorderburen en in Wallonië. De Nederlanders vertegenwoordigen al 20% van het bezoekersaantal en de Franstalige bezoekers 15%.

Plopsa Indoor Hasselt opende in december 2005 zijn deuren. Het attractiepark gold toen door zijn uitgesproken thematisering en overdekt karakter als unicum in de Benelux. ‘Net omwille van die typische Studio 100-thematisering in combinatie met het indoorgegeven bleek Plopsa Indoor Hasselt al snel een succesverhaal. Daarom hebben we dit verhaal ook uitgebreid naar Nederland’, aldus Steve Van den Kerkhof, baas van de Plopsa-groep.

Plopsa Indoor Hasselt bezorgt kinderen elke dag van het jaar plezier: in de winter zijn de bezoekers er beschut tegen de koude, in de zomer kan men er verfrissing zoeken en genieten van de ruime buitenzone met De dansende fonteinen.

Gerelateerd nieuws

Wat mag je in 2010 verwachten in de parken?

5 september 2009

Ghost Rockers komen naar Plopsa Indoor Hasselt voor meet and greet

16 december 2016

Ketnet Jr. Carnaval met Smurfen, Hopla en Musti in Plopsa Indoor Hasselt

5 februari 2016

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020