Plopsa Indoor Hasselt start kerstvakantie met Maya Weekend

Gepubliceerd op 02/12/2014 om 11:25

Plopsa Indoor Hasselt staat tijdens het eerste weekend van de kerstvakantie volledig in het teken van Maya de bij. Voor het evenement zijn speciale combitickets te koop waarmee je toegang krijgt tot het park en naar de Maya-film kan gaan kijken.

Plopsa Indoor Hasselt en Kinepolis slaan de handen in elkaar voor een evenement. Het park organiseert tijdens het eerste weekend van de kerstvakantie, op 20 en 21 december 2014, een Maya Weekend. Tijdens dat weekend kunnen de bezoekers kennis maken met de vernieuwde attractie De Eendjes en het themagebied er rond. Dat stukje van de Plop-zone heet vanaf dan Maya’s Wereld. Bovendien is er tijdens het Maya Weekend twee keer per dag een leuke Maya-show.

Combiticket

Voor dit evenement is er een speciaal combiticket. Met het combiticket, dat 20 euro in plaats van 28,40 euro kost, krijg je op 20 of 21 december 2014 toegang tot Plopsa Indoor Hasselt. Tickets zijn te koop via de website van Plopsa. Hou je ticket zeker goed bij, want achteraf kan je er mee naar de Maya-film in Kinepolis. Kinderen onder 85 centimeter mogen gratis binnen in het park. Bij het reserveren van de bioscooptickets op Kinepolis.be kunnen er alsnog extra tickets voor kinderen gekocht worden aan kindertarief. Meer info vind je op de website van het park.


zo zal Maya’s Wereld er uit zien (foto: Plopsa)

Tijdens het Maya Weekend is Plopsa Indoor Hasselt gewoon open en kunnen ook mensen met een voorverkoopticket of abonnement binnen.

De vernieuwde Maya-zone zal normaal gezien vanaf 15 december 2014 open zijn voor bezoekers, zo vertelde algemeen directeur Steve Van den Kerkhof afgelopen weekend op de PlopsaFanday.

Gerelateerd nieuws

Plopsa Indoor Hasselt verwelkomt 3 miljoenste bezoeker

10 januari 2016

Plopsa Indoor Hasselt afgehuurd op 24 en 25 november

19 november 2012

Plopsa Indoor Hasselt overschrijdt de kaap twee miljoen bezoekers

31 mei 2012

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020