Plopsa Indoor Hasselt verwelkomt 3 miljoenste bezoeker

Gepubliceerd op 10/01/2016 om 13:59

Vandaag mocht Plopsa Indoor Hasselt zijn 3 miljoenste bezoeker verwelkomen sinds de opening in 2005. Geen betere manier om het feestjaar te starten!

Vandaag was een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Plopsa Indoor Hasselt. Het indoorpark onthaalde op feestelijke wijze zijn 3 miljoenste bezoeker. De gelukkige was Tuur Houben (6 jaar) uit Hasselt. Hij kwam, na een bezoek aan de Samson en Gert Kerstshow, nietsvermoedend naar het park met zijn papa Martijn, mama Liesbeth en broertje Wout.

Zij kregen een omvangrijk cadeaupakket overhandigd door de Burgemeester, die het afgelopen weekend optrad in de Ethias Theater met de Samson en Gert Kerstshow. Ook Studio 100-baas Gert Verhulst en gouverneur Herman Reynders waren van de partij om deze speciale bezoekers een warm ontvangst te bieden.

Liesbeth, mama van Tuur:
We zijn een beetje overdonderd door deze gebeurtenis. Wat een verrassing, dit hadden we helemaal niet verwacht!

Het gezin genoot nadien nog van een leuke middag in Plopsa Indoor Hasselt.

Carmine Frisenda, Operations Coördinator Plopsa Indoor Hasselt:
2016 is voor ons een extra feestelijk jaar! We vieren dit jaar namelijk onze tiende verjaardag. De kaap van 3 miljoen bezoekers bereiken is de perfecte start van ons feestjaar!

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa Group:
We zijn erg verheugd over deze gebeurtenis. Plopsa Indoor Hasselt heeft sinds de opening op 24 december 2005 een aantal ingrijpende veranderingen doorgemaakt. Zo werd onder andere de Buitenzone aanzienlijk uitgebreid met enkele attracties en de achtbaan werd gethematiseerd naar Wickie de Viking. Vorig jaar openden we nog de hernieuwde zone Maya’s Wereld. Deze vernieuwingen hebben zeker en vast hun vruchten afgeworpen en resulteren in mooie bezoekersaantallen.

De CEO deelde ook mee dat er de komende jaren nog enkele investeringen op de planning staan voor het Hasseltse Plopsa-park. Eén daarvan is de nieuwe K3 die binnenkort op diverse plaatsen in het park te zien zal zijn. Op welke manier dat zal zijn, wordt later bekend gemaakt.

Bronnen: persbericht Plopsa, deredactie.be

Foto

Gerelateerd nieuws

Plopsa Indoor Hasselt experimenteert met statiegeld

8 juni 2016

Folders en plattegronden Plopsa-parken volledig in het nieuw

27 maart 2018

Tweede beste kerstvakantie ooit voor Plopsa (persbericht)

25 december 2012

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020