Plopsa lanceert gloednieuwe website!

Gepubliceerd op 31/03/2014 om 16:53

Iets meer dan twee jaar na de vernieuwing van de officiële Plopsa-website, lanceerde Plopsa deze avond opnieuw een gloednieuwe versie van Plopsa.be. De website zal nu veel beter te bekijken zijn via mobiele apparaten en is erg modern.

Wie sinds deze avond een bezoekje bracht aan Plopsa.be, zal het vast en zeker al gemerkt hebben. De website’s van de Plopsa-parken hebben een volledig nieuw design. Op 20 maart 2012 onderging de Plopsa-website ook al een volledige vernieuwing. De nieuwe website is, net zoals de parkapp van Plopsaland De Panne, ontwikkeld door het West-Vlaamse bedrijf Bazookas.

Op de nieuwe website hebben de vijf Plopsa-parken natuurlijk hun eigen stek. Als je op de koepelpagina op een logo van een park klikt, kom je op de website van dat park terecht. Daar zie je meteen een grote foto van een aankomend evenement en of en tot hoe laat dat park die dag geopend is. De websites hebben onder andere de pagina’s over de Plopsaland app en uitgebreide info voor personen met een handicap een meer centrale plaats.

Ook de overzichtspagina (www.plopsa.be) ziet er volledig nieuw uit. Bovenaan tonen Wickie en Maya trots een kaart van België, Nederland en Duitsland, waar de parken op aangeduid zijn. Daaronder vind je een overzicht van de vijf Plopsa-parken, Mayaland Indoor, het Plopsa-theater én Plopsaqua! De site van Plopsaqua wordt binnenkort verwacht.

Het is op de nieuwe website ook makkelijker om iets te zoeken. Daarvoor zorgen het handig ingedeeld menu bovenaan iedere pagina en de zoekbalk op de startpagina. Als je via een tablet naar Plopsa.be surft, ziet de website er voornamelijk hetzelfde uit. Wie via een smartphone de website bekijkt, krijgt rechts bovenaan een knop waarmee een uitklapbaar menu geopend kan worden.

Gerelateerd nieuws

Poolse versie van Mayaland moet openen in 2017

18 juli 2016

Plopsa krijgt concurrentie voor zwembad in Antwerpen

26 mei 2017

Plopsa-personeel in het nieuw dankzij JBC

13 april 2015

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020

Plopsa breidt uit: nieuw indoorpretpark op komst in Tsjechië

10 maart 2020

Plopsaqua De Panne gaat sauna verhuizen

13 januari 2020