Plopsa lanceert nieuwe website met fris ontwerp

Gepubliceerd op 02/04/2019 om 19:30

Enkele dagen voor alle Belgische Plopsa-parken hun deuren weer openen, hebben alle parkwebsites van Plopsa een grondige make-over gekregen. Daarbij hoort ook een nieuw, fris ontwerp.

Het verbeterde, jeugdige ontwerp en tal van handige functies moeten het voor bezoekers makkelijker maken hun dagje Plopsa-plezier te plannen. Zo springen hoogtepunten zoals nieuwe attracties en evenementen nu duidelijker in het oog. Daarnaast vallen ook openingstijden en prijzen van tickets en abonnementen op. Ook de overzichtspagina van Plopsa-parken werd opgefrist en aangepast aan het intussen gegroeide aantal parken.

Op de nieuwe website is nu ook een interactieve plattegrond van alle Plopsa-parken te vinden. Voorheen hadden enkel de Plopsa-parken met een mobiele app – Plopsaland De Panne en Holiday Park – een digitale interactieve versie. Nu beschikken ook Plopsaqua en de overdekte Plopsa-parken over zo’n plattegrond. Op het plan van Plopsaland De Panne staan nu ook de K3 Rollerskater en Dino Splash.

De nieuwe website bevat ook heel wat functies van de vorige versie. Zo wordt er nog steeds een gedetailleerd programma per dag, met showtijden, meet and greets en gesloten attracties getoond. Het lijstje kreeg wel een nieuw ontwerp. Maya de Bij toont dan weer informatie over toegankelijkheid van attracties. De nieuwe parkwebsites zijn te bekijken via plopsa.be.

Voor de ontwikkeling van de nieuwe website ging Plopsa voor het eerst in zee met het West-Vlaamse bedrijf Duo. Op korte termijn staat ook de lancering gepland van PlopsaTrips: een platform om overnachtingen te boeken in de omgeving van een Plopsa-park. De vorige versie van de website dateerde van 2014. Eén jaar geleden kreeg die website nog enkele aanpassingen.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Plopsa maakt solliciteren makkelijker met nieuwe jobsite

24 februari 2016

Plopsa houdt speedsollicitaties in Heidi The Ride

27 april 2017

Het Plopsa-jaaroverzicht van 2014

31 december 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020