Plopsa lanceert website voor Plopsaqua

Gepubliceerd op 12/02/2015 om 17:01

Eindelijk is het zover: de officiële website van Plopsaqua staat online. De website is volledig in lijn met de website’s van de andere parken en bevat een schat aan informatie.

Binnen iets meer dan een maand opent Plopsaland De Panne zijn eigen zwembad. Er was al heel wat informatie bekend over de attracties en glijbanen van Plopsaqua, maar met de lancering van een eigen website zijn nu ook alle ticketprijzen, openingstijden en praktische informatie bekend.

Op de website vinden we onder andere de namen van de zwembaden en faciliteiten, de voorlopige plattegrond van het waterpark en een overzicht van de faciliteiten (horecapunt, people dryer…). Het is sinds vandaag ook mogelijk om tickets te bestellen. Hiervoor gebruikt Plopsa een volledig nieuw systeem op een aparte website. Daar moet je eerst de dag en het tijdsblok kiezen en vervolgens ook het type ticket.

Wie de voorbije maanden naar plopsaqua.be surfde, kreeg een pagina te zien met een aftelklok naar 22 maart 2015, de dag waarop Plopsaqua opent, en enkele bouw- en conceptfoto’s. Sinds vandaag krijg je dus niet die pagina, maar een volledige website met alle informatie over het zwembad te zien.

Op onze minisite over Plopsaqua vind je vanaf nu ook alle info terug.

Gerelateerd nieuws

Inwoners Haßloch kiezen niet voor Plopsa-zwembad

13 juli 2016

Eerste fase bouw Plopsaqua Landen-Hannuit afgerond

13 december 2019

Eind juni uitsluitsel over nieuwe Plopsaqua-vestigingen

21 maart 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020