Plopsa lanceert website voor scholen

Gepubliceerd op 16/04/2015 om 13:55

De Plopsa-parken zijn al jaren zeer populair als bestemming voor een schoolreis. Om het de scholen makkelijker te maken informatie te verzamelen, heeft Plopsa een speciale website gemaakt voor schoolreizen.

Plopsa heeft vandaag een nieuw onderdeel van hun website gelanceerd. Voortaan is alle informatie over de schoolreizen gebundeld in één website. Wie naar plopsaschools.be surft, moet eerst selecteren uit welk land hij/zij afkomstig is. Op basis daarvan worden de prijzen per park berekend. De volgorde van de parken past zich overigens aan aan het geselecteerde land.

Eenmaal je een park gekozen hebt, krijg je een overzicht van voordelen voor leerlingen en leerkrachten. Op die pagina is het ook mogelijk om de attracties, openingstijden en het programma per dag te bekijken. Nadat je een datum gekozen hebt, wordt er gevraagd een educatief project (bv. boerderijklas, verkeersklas of een rondleiding achter de schermen) te selecteren. Bij de volgende stap worden de gegevens gevraagd, daarna kan er een maaltijd en vervoer gekozen worden. Tenslotte krijg je een overzicht van de bestelling en kan deze bevestigd worden.

De website kan enkel gebruikt worden door scholen die een schoolreis willen boeken. Gewone bezoekers en groepen die een Plopsa-park willen bezoeken, kunnen hun ticket via de bezoekerssite van Plopsa kopen.

De lay-out is vergelijkbaar met die van de recent gelanceerde ticketsite voor Plopsaqua. Het design van de website past zich aan aan de grootte van je scherm, dus als je met een smartphone of tablet naar de website surft, past de website zich automatisch aan aan je schermgrootte.

Gerelateerd nieuws

Eerste vaart Plopsa-luchtballon ten voordele van goed doel

6 juni 2017

Investeerder heeft plannen voor Plopsa-park in Tsjechië

29 september 2017

Het Plopsa-jaaroverzicht van 2014

31 december 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020