Plopsa maakt meer details bekend over Sky Scream

Gepubliceerd op 11/02/2014 om 18:16

Deze ochtend verzamelden de Duitse pers in Holiday Park voor een persconferentie over de nieuwe achtbaan Sky Scream die het park dit jaar opent. Het park maakte van deze gelegenheid gebruik om meer bouwfoto’s en concepttekeningen bekend te maken.

In april pakt Holiday Park uit met een voor Europa unieke achtbaan. Over die achtbaan was al heel wat informatie bekend, maar pas vandaag gaf het park een persconferentie. De Duitse pers kregen de afgewerkte maquette en enkele concepttekeningen te zien.

Op het plein voor de attractie is ook heel wat te beleven. Er zal onder andere een winkel, ijsstand en snackbar komen. Alle gebouwtjes zullen, net zoals het grote ingangsportaal, sfeervol gedecoreerd worden. In dat grote ingangsportaal zal een deel van de wachtrij zich deels bevinden. Het gebouw zal binnenin gedecoreerd worden met onder andere een grote spin.


algemeen directeur Steve Van den Kerkhof poseert fier bij de maquette

Bouwfases
Het bouw en decorering van de attractie en het plein ervoor, zal in verschillende fases gebeuren. In de eerste fase (tot 12 april) zal de achtbaan Sky Scream gebouwd en geopend worden. Het hele gebied zal gedecoreerd worden in de tweede fase (tot juli), waarin ook het horecapunt Fear Snacks opent. De volledige zone zal ten laatste in 2015 volledig klaar zijn.

En verder?
Holiday Park pakt dit seizoen niet alleen uit met deze nieuwe achtbaan, maar ook met een vernieuwde waterski stuntshow. De show zal Hollywood’s Talking Dead gaan heten en wordt een show vol amusement en stunts. Verder opent het park ook de Wickie-splash: de vernieuwde Teufelsfässer.

Foto’s

    

   

Video

Een filmpje van de persconferentie en het werbezoek vind je op de website van de Duitse televisiezender RNF.

 

Gerelateerd nieuws

Veel nieuwtjes op de seizoensstart van Holiday Park!

23 maart 2013

Drie nieuwe attracties in Holiday Park vanaf volgend seizoen

30 oktober 2016

Holiday Park kondigt nieuwe maze aan voor Halloween Fright Nights

19 augustus 2019

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020