Plopsa opnieuw op Europese attractiebeurs in Zweden

Gepubliceerd op 01/07/2015 om 13:46

Na een eerste, succesvolle deelname aan de Euro Attractions Show in Nederland vorig jaar, neemt Plopsa dit najaar opnieuw deel aan de beurs. De beurs gaat dit jaar door in Zweden.

Plopsa en zijn parken en figuren zijn erg populair in België, Nederland en Duitsland. Maar ook daarbuiten is er interesse voor Maya De Bij, Wickie De Viking, Heidi en de andere bekende figuurtjes. Om de vraag ernaar te beantwoorden, verkocht Studio Plopsa vorig jaar al licenties op de EAS-beurs in Amsterdam (Nederland) en de Attractions Expo in Orlando (Verenigde Staten).

Na de successen op die beurzen, besliste Plopsa om later dit jaar opnieuw deel te nemen aan de Euro Attractions Show. Die gaat dit jaar door in Zweden, meer bepaald in Göteborg, de tweede grootste stad van het land, en loopt van 6 tot 8 oktober 2015. Je kan de stand van Plopsa onder de naam ‘Plopsa Licensing International Brands’ vinden in hal B, stand 203.


zo zag de Plopsa-stand er vorig jaar uit op EAS in Amsterdam

Ook Neverland Themepark Projects, het Belgische bedrijf dat onder meer de decoratie van Sky Scream, Mayaland en Wickieland verzorgde, neemt opnieuw deel. Hun stand is eveneens te vinden in hal B, maar heeft standnummer 648.

Meer informatie over de Euro Attractions Show vind je op de website van IAAPA.

Gerelateerd nieuws

Plopsa verkoopt licenties op Amerikaanse pretparkbeurs

14 november 2014

Een bezoek aan de Plopsa-stand op de Euro Attractions Show

25 september 2014

Pools pretpark krijgt licentie voor eigen Mayaland

24 september 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020