Plopsa-parken dit weekend in teken van Kaatje en Prinsessia

Gepubliceerd op 21/05/2015 om 15:00

Er valt komend weekend weer heel wat te beleven in de Plopsa-parken. Van zaterdag 23 mei tot en met maandag 25 mei staan er zowel in Plopsaland De Panne als in Plopsa Indoor Hasselt enkele speciale gasten op het programma.

De Plopsa-parken hebben heel wat te vieren komend verlengd weekend. Plopsaland De Panne wijdt het weekend aan Kaatje, het populaire figuurtje met de gele krullenbol van Ketnet. Plopsa Indoor Hasselt staat dan weer volledig in het teken van 5 kleurrijke prinsessen: de prinsessen van Prinsessia.

Kaatje Fandagen

© Plopsa

Kaatje, Kamiel en Viktor leggen het komende Pinksterweekend hun fans in de watten tijdens de Kaatje Fandagen. Drie dagen lang, van 23 tot en met 25 mei, worden alle bezoekers dagelijks getrakteerd op een onvergetelijke liveshow! De voorstelling Kaatje Theater, die afgelopen jaren in tal van Vlaamse theaterzalen te zien was, is tijdens de Kaatje Fandagen voor een laatste keer te bezichtigen in het Plopsa Theater. Bovendien hebben bezoekers de kans om de knotsgekke Kaatje en haar vriendjes te ontmoeten tijdens een meet and greet.

Wim Wauters, parkmanager Plopsaland De Panne:
Het is inmiddels de derde keer op rij dat de Kaatje Fandagen plaatsvinden in Plopsaland De Panne. Kaatje, Viktor en Kamiel zijn dan ook echte publiekslievelingen! Dat merken we niet alleen aan de populariteit van de gethematiseerde Kaatje Zone in Plopsaland De Panne, maar ook aan de bezoekersaantallen tijdens het verlengde weekend waarin de Kaatje Fandagen plaatsvinden. Ook dit weekend hopen we dus weer op een mooie opkomst.

Prinsessiadagen

Ook in Plopsa Indoor Hasselt staat er heel wat op het programma tijdens het verlengde weekend. Na het geslaagde K3 Weekend twee weken geleden, verwelkomt men van 23 tot en met 25 mei voor het eerst de prinsessen van de populaire televisiereeks Prinsessia! Het indoorpark baadt tijdens de Prinsessiadagen in een koninklijk sfeertje, want de vijf prinsessen nemen alle bezoekers tijdens een onvergetelijke liveshow mee op een tocht doorheen hun vrolijke leefwereld en laten hen kennismaken met het leven op de prinsessenschool. Bovendien is er op het einde van elke dag een feestelijk bal waarop alle kersverse prinsen en prinsesjes uitgenodigd zijn.

Carmine Frisenda, Coördinator Operations & Merchandising Plopsa Indoor Hasselt:
Iedere bezoeker het hele verlengde weekend lang op speciale wijze welkom geheten. Daarnaast kunnen alle kinderen – net zoals de echte prinsessen in de televisiereeks – zich laten omscholen tot een echte prins of prinses in de prins(ess)enschool. We nodigen alle kinderen dan ook uit hun mooiste prinsessenkleed of prinsenkostuum aan te trekken!

Natuurlijk zijn ook de andere Plopsa-parken, Plopsaqua en Plopsa Coo in België, Plopsa Indoor Coevorden in Nederland en Holiday Park in Duitsland open.

Bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Plopsa Indoor Hasselt uitverkocht op 30 november 2014

27 november 2014

Nieuwe toegangsprijzen voor de Plopsa-parken in 2013

24 december 2012

Succesvolle paasvakantie voor de Plopsa-parken

13 april 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020