Plopsa-parken introduceren vegetarisch aanbod

Gepubliceerd op 24/03/2016 om 17:54

Vanaf deze paasvakantie is het mogelijk om in enkele restaurants in de Plopsa-parken een vegetarische maaltijd te bestellen. Dat blijkt uit de nieuwe plattegronden.

Sinds kort staan de nieuwe plattegronden van Plopsaland De PannePlopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor CoevordenPlopsa Coo en Holiday Park online. Naast de vernieuwde lay-out van attractie-, restaurant- en winkeloverzichten, zijn er ook nog enkele andere aanpassingen.

Vegetarische maaltijden

Enkele restaurants in de parken worden aangeduid met een nieuw icoontje met Maya de Bij op. In die restaurants kan je terecht voor een vegetarisch aanbod aan maaltijden. Afhankelijk van het park en het restaurant zijn dat vegetarische broodjes (Panos), vegetarische wok, een vegetarische Bicky Burger, fish and chips, …

In Plopsa Indoor Hasselt gaat het om het Studio 100 Café en Panos. In Plopsa Indoor Coevorden bieden het Plop Restaurant en Panos het speciale assortiment aan. In Plopsa Coo kan je terecht in restaurants La CascadeChez Fred en Panos. Welke restaurants in Plopsaland De Panne en Holiday Park het nieuwe aanbod hebben, is nog niet duidelijk.

Binnenkort zal er op de Plopsa-website meer informatie te vinden zijn.


Er zullen onder meer vegetarische Bicky Burgers aangeboden worden

Andere aanpassingen

Op de plattegronden zelf werden de nodige wijzigingen doorgevoerd. Op die van Plopsaland De Panne zijn onder andere Heidi The Ride en frituur De Puntzak toegevoegd en is de ROX Mobiel verhuisd naar het Dorpsplein.

De ROX-auto in de Buitenzone van Plopsa Indoor Hasselt werd getekend en de K3 Lounge in het Studio 100 Café is vanaf nu zichtbaar. In Plopsa Coo zijn horecapunten Mega Mindy en Bar verdwenen.

De lay-out werd ook aangepast. Er wordt gebruik gemaakt van een nieuw lettertype en naast de namen van de attracties van de indoorparken staan de lengtebepalingen vermeld. Verder zijn er ook afbeeldingen toegevoegd van de figuren met een pijl naar een attractie in dat thema.

Gerelateerd nieuws

Plopsa-parken staan voor najaar boordevol evenementen

28 september 2015

Belgische Plopsa-parken ontvangen 18% meer bezoekers

29 augustus 2015

Nieuwe toegangsprijzen voor de Plopsa-parken in 2013

24 december 2012

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020