Plopsa-parken introduceren vegetarisch aanbod

Gepubliceerd op 24/03/2016 om 17:54

Vanaf deze paasvakantie is het mogelijk om in enkele restaurants in de Plopsa-parken een vegetarische maaltijd te bestellen. Dat blijkt uit de nieuwe plattegronden.

Sinds kort staan de nieuwe plattegronden van Plopsaland De PannePlopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor CoevordenPlopsa Coo en Holiday Park online. Naast de vernieuwde lay-out van attractie-, restaurant- en winkeloverzichten, zijn er ook nog enkele andere aanpassingen.

Vegetarische maaltijden

Enkele restaurants in de parken worden aangeduid met een nieuw icoontje met Maya de Bij op. In die restaurants kan je terecht voor een vegetarisch aanbod aan maaltijden. Afhankelijk van het park en het restaurant zijn dat vegetarische broodjes (Panos), vegetarische wok, een vegetarische Bicky Burger, fish and chips, …

In Plopsa Indoor Hasselt gaat het om het Studio 100 Café en Panos. In Plopsa Indoor Coevorden bieden het Plop Restaurant en Panos het speciale assortiment aan. In Plopsa Coo kan je terecht in restaurants La CascadeChez Fred en Panos. Welke restaurants in Plopsaland De Panne en Holiday Park het nieuwe aanbod hebben, is nog niet duidelijk.

Binnenkort zal er op de Plopsa-website meer informatie te vinden zijn.


Er zullen onder meer vegetarische Bicky Burgers aangeboden worden

Andere aanpassingen

Op de plattegronden zelf werden de nodige wijzigingen doorgevoerd. Op die van Plopsaland De Panne zijn onder andere Heidi The Ride en frituur De Puntzak toegevoegd en is de ROX Mobiel verhuisd naar het Dorpsplein.

De ROX-auto in de Buitenzone van Plopsa Indoor Hasselt werd getekend en de K3 Lounge in het Studio 100 Café is vanaf nu zichtbaar. In Plopsa Coo zijn horecapunten Mega Mindy en Bar verdwenen.

De lay-out werd ook aangepast. Er wordt gebruik gemaakt van een nieuw lettertype en naast de namen van de attracties van de indoorparken staan de lengtebepalingen vermeld. Verder zijn er ook afbeeldingen toegevoegd van de figuren met een pijl naar een attractie in dat thema.

De beste kortingen voor Plopsa Indoor Hasselt

Gerelateerd nieuws

Belgische Plopsa-parken ontvangen 18% meer bezoekers

29 augustus 2015

Halloween in de Plopsa-parken: een overzicht

12 oktober 2016

Plopsa Coo afgehuurd op zondag 21 april

18 april 2013

Plannen goedgekeurd: bouw Plopsaqua Hannuit-Landen nog dit voorjaar van start

13 februari 2019

Niels Destadsbader geeft exclusieve avant-première in Plopsa Theater

8 februari 2019

Plopsaland De Panne verwelkomt K3 op Nacht van de Abonnees

5 februari 2019