Gedurende het volledige weekend van 5 en 6 oktober is Plopsaland De Panne afgehuurd. Op zondag zijn Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo ook afgehuurd. Concreet wil dit zeggen dat enkel wie in bezit is van een geldig ticket dat verkregen is bij het bedrijf dat de parken afhuurt, toegang heeft tot die parken. De kassa's van de Plopsa-parken zullen dan ook gesloten zijn."> Gedurende het volledige weekend van 5 en 6 oktober is Plopsaland De Panne afgehuurd. Op zondag zijn Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo ook afgehuurd. Concreet wil dit zeggen dat enkel wie in bezit is van een geldig ticket dat verkregen is bij het bedrijf dat de parken afhuurt, toegang heeft tot die parken. De kassa's van de Plopsa-parken zullen dan ook gesloten zijn."> Gedurende het volledige weekend van 5 en 6 oktober is Plopsaland De Panne afgehuurd. Op zondag zijn Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo ook afgehuurd. Concreet wil dit zeggen dat enkel wie in bezit is van een geldig ticket dat verkregen is bij het bedrijf dat de parken afhuurt, toegang heeft tot die parken. De kassa's van de Plopsa-parken zullen dan ook gesloten zijn.">

Plopsa-parken komend weekend afgehuurd

Gepubliceerd op 30/09/2013 om 12:11

Gedurende het volledige weekend van 5 en 6 oktober is Plopsaland De Panne afgehuurd. Op zondag zijn Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo ook afgehuurd. Concreet wil dit zeggen dat enkel wie in bezit is van een geldig ticket dat verkregen is bij het bedrijf dat de parken afhuurt, toegang heeft tot die parken. De kassa’s van de Plopsa-parken zullen dan ook gesloten zijn.

Komend weekend, 5 en 6 oktober, zijn er enkele Plopsa-parken afgehuurd. Op zaterdag én zondag is Plopsaland De Panne afgehuurd en Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo zijn op zondag enkel toegankelijk met een speciaal ticket.

Verder zijn er in oktober geen van deze parken afgehuurd en kan iedereen binnen tijdens de openingsuren van de parken. Kijk voor de actuele openingstijden steeds op Plopsa.be. Tijdens de herfstvakantie zijn de parken dagelijks geopend. In november is enkel Mayaland (Plopsaland De Panne) geopend op woensdagen, in het weekend is het hele park open. Ook op maandag 11 november stellen Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt hun deuren voor iedereen open.

Gerelateerd nieuws

Folders en plattegronden Plopsa-parken volledig in het nieuw

27 maart 2018

Classic van 10.000 Luchtballonnen te horen in Plopsa-parken

4 februari 2016

Voor 12 euro naar Plopsa dankzij Brantano

8 april 2015

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020