Plopsa-parken presenteren nieuwe folders voor 2019

Gepubliceerd op 18/03/2019 om 20:06

De Plopsa-parken maken zich op voor wat alweer een prachtig pretparkseizoen belooft te worden. Terwijl er nog volop aan nieuwigheden gewerkt wordt, zijn de nieuwe folders nu al beschikbaar.

Naar goede gewoonte brengen de Plopsa-parken jaarlijks een folder uit waarin alle nieuwe attracties, evenementen en andere hoogtepunten verzameld worden. Sinds kort zijn de folders voor dit jaar verkrijgbaar.

In haar Nederlandstalige folder legt Plopsaland De Panne de focus op de K3 Rollerskater: de vernieuwde achtbaan die dit voorjaar de deuren zal openen. Franstaligen krijgen dan weer de tweede nieuwigheid van 2019 te zien: de Dino Splash. Verder is er aandacht voor het brede aanbod aan binnen- en buitenattracties en de tientallen evenementen, waaronder Pasen met Plop, de K3 Dagen en de tweede editie van de Halloween Scare Nights.

Lees ook: Bouw hotel Plopsaland De Panne gaat razendsnel

Plopsaqua De Panne pakt dan weer uit met de 400 meter aan glijbanen die het waterpark rijk is. Ook in 2019 staat er overigens geen enkele sluitingsdag op de kalender van het park. Dit jaar begint net over de taalgrens in Wallonië de bouw van het tweede Plopsa-waterpark: Plopsaqua Hannuit-Landen.

Sesamstraat

In Plopsa Indoor Hasselt en Coevorden beleef je dit jaar niet alleen pret dankzij de 25 attracties, ook de evenementenkalender is er weer goed gevuld. Beide overdekte themaparken krijgen bezoek van K3, Kabouter Klus, Bumba en Paw Patrol. Eind dit jaar verwelkomt Plopsa Indoor Hasselt voor het eerst Bert en Ernie uit Sesamstraat.

K3 en Mega Mindy

Plopsa Coo pronkt opnieuw met de prachtige natuur in en rond het park. Ook de laatste nieuwe attractie, de waterglijbanen van de Dino Splash, krijgt een prominente plaats in de folder. De evenementenkalender van het park is dit jaar gevuld met onder meer het Jurassic Weekend in mei en Dinoween in oktober en november. Opvallend is dat zowel K3 als de Waalse Mega Mindy op 20 en 21 juli Plopsa Coo bezoeken.

Abonnementen

Verder is er ook aandacht voor PlopsaTrips: het gloednieuwe platform om overnachtingen vlakbij de Plopsa-parken te boeken. De lancering van dit platform moet binnenkort plaatsvinden.

Alle folders zetten ook de verschillende soorten Plopsa-abonnementen in de schijnwerpers. Zo is er de Plopsa FunCard voor wie een jaar lang de Plopsa-pretparken wil bezoeken, en de Plopsa GoldCard voor wie er ook onbeperkte toegang tot waterpark Plopsaqua De Panne bij wil. Beide abonnementen, net zoals de BumbaCard, geven je ook toegang tot het eind vorig jaar geopende Plopsa-park: Majaland Kownaty. Wie z’n Plopsa FunCard online koopt, krijgt momenteel 15 euro korting.

Foto's

Plopsaland De Panne (Nederlandstalig)

Plopsaland De Panne (Franstalig)

Plopsaqua De Panne

Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Coo

Gerelateerd nieuws

Plopsa FunCard Geschenkdoosjes in het nieuw

1 augustus 2016

Plopsa FunCard zet Heidi The Ride centraal

8 maart 2016

Eerste attracties met nieuwe K3 in de Plopsa-parken

15 juni 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Bouw hotel Plopsaland De Panne gaat razendsnel