Plopsa-parken tevreden over paasvakantie

Gepubliceerd op 13/04/2012 om 16:04

Plopsa Indoor Hasselt en Plopsaland De Panne blikken terug op een mooie paasvakantie. Beide parken ontvingen samen evenveel bezoekers als vorig jaar: 134.000.

Plopsa Indoor Hasselt en Plopsaland De Panne blikken terug op een mooie paasvakantie. Beide parken ontvingen samen evenveel bezoekers als vorig jaar: 134.000. Plopsa Indoor Hasselt noteerde een stijging van maar liefst 110 procent tegenover vorig jaar. Plopsaland De Panne kende echter een daling van 20 procent, maar in verhouding tot de grote temperatuurverschillen met vorig jaar, is dat verschil relatief beperkt.

Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt

‘Ook al hebben we in Plopsaland De Panne een daling in het bezoekersaantal, toch zijn we tevreden over de afgelopen paasvakantie: Plopsa Indoor Hasselt en Plopsaland De Panne ontvingen tezamen evenveel bezoekers als vorig jaar’, aldus Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa-groep. Vorig jaar ontvingen Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt samen maar liefst 134.000 bezoekers, een aantal dat dit jaar werd geëvenaard.

Vooral het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt profiteerde volop van het slechte weer en zag zijn bezoekersaantal meer dan verdubbelen tot zelfs 110% in vergelijking met vorig jaar. Plopsaland De Panne eindigde met een daling van 20 procent. ‘Vorig jaar ging Plopsaland De Panne tijdens de paasvakantie door het dak door het mooie lenteweer. Bovendien was er een week overlapping met de Franse paasvakantie wat voor heel wat Franstalige bezoekers zorgde’ verklaart van den Kerkhof.

Mayaland

Dat Plopsaland De Panne ondanks het barslechte weer kan terugblikken op een goede paasvakantie is grotendeels te danken aan ‘Mayaland’. Deze nieuwe overdekte zone met maar liefst tien attracties laat de bezoekers ook op slechte dagen genieten van hun bezoek.

Gerelateerd nieuws

Opnieuw spookhuis tijdens Halloween in Plopsaland De Panne

7 oktober 2014

Goedkopere Plopsa-tickets bij Brantano

5 juni 2013

Extra voordeel met Plopsa-abonnement deze zomer

12 juni 2017

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020