Plopsa-parken trekken recordaantal bezoekers tijdens kerstvakantie

Gepubliceerd op 09/01/2018 om 09:33

Plopsa heeft de kerstvakantie kunnen afsluiten met een recordaantal bezoekers in Plopsaqua De Panne en Plopsa Indoor Hasselt. Alle Belgische Plopsa-parken samen kregen de afgelopen twee weken 150.000 bezoekers over de vloer.

De grootste stijging is voor Plopsaqua De Panne, het waterpark naast Plopsaland. Met 20% meer bezoekers ten opzichte van vorig jaar, beleefde Plopsaqua de drukste kerstvakantie sinds de opening begin 2015. Plopsaqua bleek al snel na de opening een succes en dat blijft ook nu aanhouden. “Gezien het grote succes van Plopsaqua in De Panne volgen er ongetwijfeld nog meer waterparken”, vertelt Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof. Momenteel zijn er concrete plannen voor waterparken in Mechelen en Landen-Hannuit.

Ook Plopsa Indoor Hasselt heeft zichzelf opnieuw overtroffen met 11% meer bezoekers in vergelijking met dezelfde periode in 2016. Daarmee bereikt het overdekte Plopsa-park een absoluut record. Het park vierde tijdens de kerstvakantie Kerstmis met een show van Kabouter Klus en de dagelijkse Bumba Show.

Lees ook: 20% meer bezoekers voor Plopsaland De Panne


Kerst in Plopsa Indoor Hasselt

Naast Plopsa Indoor Hasselt en Plopsaqua De Panne scoorde ook Plopsaland De Panne ondanks het gure winterweer sterk, wat het totaal aantal bezoekers op 150.000 brengt.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa Group:
We zijn blij om te zien dat mensen ook in de winterperiode de weg naar de Plopsa-parken vinden. Dat is immers niet zo vanzelfsprekend. Een aangepaste kerstprogrammatie met speciale animatie en decoratie valt duidelijk in de smaak.

Na de kerstvakantie heeft Plopsaland De Panne tijdelijk de deuren gesloten. Vanaf zondag 1 april zijn alle bezoekers weer welkom in het park. Tot dan is wel Mayaland Indoor geopend tijdens de weekends en de krokusvakantie. Ook in Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden kan je terecht.

Bron: Persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Plopsa Indoor Hasselt afgehuurd op 24 en 25 november

19 november 2012

Folders en plattegronden Plopsa-parken volledig in het nieuw

27 maart 2018

Toegangsprijzen Plopsa-parken voor 2017 nu online

9 januari 2017

Holiday Park kondigt nieuwe maze aan voor Halloween Fright Nights

19 augustus 2019

Plopsaland De Panne wil extreme nieuwe achtbaan openen

12 augustus 2019

K3 stelt nieuwe single Jij bent mijn Gigi voor in Plopsaland De Panne

3 augustus 2019

20% meer bezoekers voor Plopsaland De Panne