Plopsa-parken zetten paasvakantie in met paaseierenraap

Gepubliceerd op 28/03/2018 om 18:43

Plopsaland De Panne geeft op zondag 1 april het startschot van het nieuwe pretparkseizoen met een paaseierenraap. Ook in de andere Belgische Plopsa-parken wordt er een aangepaste paasprogrammatie voorzien.

Na een winterpauze van een drietal maanden, is Plopsaland De Panne helemaal klaar voor de start van het nieuwe seizoen. Komend weekend – op zondag 1 en maandag 2 april – vindt in het park Het grote VTM KIDS Paasavontuur plaats met tal van activiteiten. Tijdens deze dagen liggen er 15.000 paaseitjes verstopt in het park. Op zaterdag 31 maart is het park uitverkocht.

Wim Wauters, parkmanager Plopsaland De Panne:
Kinderen kunnen naar hartenlust paaseieren zoeken in de speciaal afgebakende zone. Om de spanning wat op te drijven, zullen er ook gouden eieren verstopt worden die voor een leuk extraatje zorgen.

Daarnaast zakt Kabouter Plop ook dit jaar elke dag van de paasvakantie af naar Plopsaland De Panne voor zijn Paasshow. Alle bezoekers zijn dan welkom in het Plopsa Theater om Plop aan de titel van paaskampioen te helpen.

Plopsa Coo geeft op zaterdag 31 maart de aftrap van het nieuwe seizoen. Ook daar kunnen bezoekers op paaszondag en -maandag chocolade-eitjes verzamelen door zich een weg te banen doorheen het Labyrint. Bezoekers kunnen nog de hele paasvakantie lang terecht in het park in de Belgische Ardennen voor tal van meet and greets met de Studio 100-figuren.

Op 1 en 2 april zet ook Plopsa Indoor Hasselt haar deuren open voor de paashaas met een spannende paaseierenraap. Het park krijgt ook iedere dag van de vakantie bezoek van Kabouter Klus, die het beste van zichzelf geeft tijdens zijn show. Eén week later zijn er de PAW Patrol Dagen. Plopsa Indoor Hasselt is op zaterdag 14 april uitverkocht.

Bron: Persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Herfstvakantie lokte 135.000 bezoekers naar Belgische Plopsa-parken

6 november 2016

‘Fred et Samson’-show in Plopsa Coo

4 augustus 2012

Plopsa staat voor grootste investering ooit in Plopsa Coo

19 januari 2011

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020