Plopsa-parken zetten paasvakantie in met paaseierenraap

Gepubliceerd op 28/03/2018 om 18:43

Plopsaland De Panne geeft op zondag 1 april het startschot van het nieuwe pretparkseizoen met een paaseierenraap. Ook in de andere Belgische Plopsa-parken wordt er een aangepaste paasprogrammatie voorzien.

Na een winterpauze van een drietal maanden, is Plopsaland De Panne helemaal klaar voor de start van het nieuwe seizoen. Komend weekend – op zondag 1 en maandag 2 april – vindt in het park Het grote VTM KIDS Paasavontuur plaats met tal van activiteiten. Tijdens deze dagen liggen er 15.000 paaseitjes verstopt in het park. Op zaterdag 31 maart is het park uitverkocht.

Wim Wauters, parkmanager Plopsaland De Panne:
Kinderen kunnen naar hartenlust paaseieren zoeken in de speciaal afgebakende zone. Om de spanning wat op te drijven, zullen er ook gouden eieren verstopt worden die voor een leuk extraatje zorgen.

Daarnaast zakt Kabouter Plop ook dit jaar elke dag van de paasvakantie af naar Plopsaland De Panne voor zijn Paasshow. Alle bezoekers zijn dan welkom in het Plopsa Theater om Plop aan de titel van paaskampioen te helpen.

Plopsa Coo geeft op zaterdag 31 maart de aftrap van het nieuwe seizoen. Ook daar kunnen bezoekers op paaszondag en -maandag chocolade-eitjes verzamelen door zich een weg te banen doorheen het Labyrint. Bezoekers kunnen nog de hele paasvakantie lang terecht in het park in de Belgische Ardennen voor tal van meet and greets met de Studio 100-figuren.

Op 1 en 2 april zet ook Plopsa Indoor Hasselt haar deuren open voor de paashaas met een spannende paaseierenraap. Het park krijgt ook iedere dag van de vakantie bezoek van Kabouter Klus, die het beste van zichzelf geeft tijdens zijn show. Eén week later zijn er de PAW Patrol Dagen. Plopsa Indoor Hasselt is op zaterdag 14 april uitverkocht.

Bron: Persbericht Plopsa

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Plopsa FunCard zet Heidi The Ride centraal

8 maart 2016

Belgische pretparken zitten samen over rookverbod

28 juni 2016

Plopsa Coo uitverkocht op 12 september 2015

9 september 2015

Plopsaqua Hannuit-Landen: bouw start in voorjaar 2019

15 oktober 2018

Halloween in Plopsaland De Panne gestart met Nachtwacht Show

14 oktober 2018

Laura Lynn gehuldigd op Walk of Fame in Plopsaland De Panne

3 oktober 2018

UitgelichtBeleef Halloween in de Plopsa-parken!
Plopsaland De Panne
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Coo
Holiday Park

Halloween Scare Nights

Plopsaland De Panne

Nachtwacht Halloween

Plopsaland De Panne

Ketnet Halloween Nocturnes

Plopsaland De Panne