Holly-Info, de officiële fansite van Holiday Park, pakte vanavond uit met een nieuw logo voor Holiday Park. Holiday Park kreeg vorig jaar ook al een nieuw logo. Het eerste logo was toen dringend aan vernieuwing toe. Nu voert Plopsa enkele subtiele wijzigingen door. "> Holly-Info, de officiële fansite van Holiday Park, pakte vanavond uit met een nieuw logo voor Holiday Park. Holiday Park kreeg vorig jaar ook al een nieuw logo. Het eerste logo was toen dringend aan vernieuwing toe. Nu voert Plopsa enkele subtiele wijzigingen door. "> Holly-Info, de officiële fansite van Holiday Park, pakte vanavond uit met een nieuw logo voor Holiday Park. Holiday Park kreeg vorig jaar ook al een nieuw logo. Het eerste logo was toen dringend aan vernieuwing toe. Nu voert Plopsa enkele subtiele wijzigingen door. ">

Plopsa past logo Holiday Park aan

Gepubliceerd op 25/06/2013 om 18:05

Holly-Info, de officiële fansite van Holiday Park, pakte vanavond uit met een nieuw logo voor Holiday Park. Holiday Park kreeg vorig jaar ook al een nieuw logo. Het eerste logo was toen dringend aan vernieuwing toe. Nu voert Plopsa enkele subtiele wijzigingen door.

Concreet betekent deze vernieuwing dat de naam ‘Plopsa’, die rechts onderaan het logo staat, vervangen is door ‘Pfalz’, het gebied in Duitsland waarin het park zich bevindt. Ook de skyline werd aangepast. De huisjes zijn verdwenen, waardoor alleen de toegangspoort van het park op het logo staan. Ook Maja de bij heeft haar stekje op het logo gekregen.

Wij doen ons best om alle Holiday Park-logo’s op onze website zo snel mogelijk te vervangen.

Gerelateerd nieuws

Ook Holiday Park organiseert evenement voor abonnees

30 juli 2015

Holiday Park gooit Halloween over andere boeg

18 september 2015

Holly’s Wilde Autofahrt krijgt nieuw leven in Duits pretpark

8 december 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020