Holly-Info, de officiële fansite van Holiday Park, pakte vanavond uit met een nieuw logo voor Holiday Park. Holiday Park kreeg vorig jaar ook al een nieuw logo. Het eerste logo was toen dringend aan vernieuwing toe. Nu voert Plopsa enkele subtiele wijzigingen door. "> Holly-Info, de officiële fansite van Holiday Park, pakte vanavond uit met een nieuw logo voor Holiday Park. Holiday Park kreeg vorig jaar ook al een nieuw logo. Het eerste logo was toen dringend aan vernieuwing toe. Nu voert Plopsa enkele subtiele wijzigingen door. "> Holly-Info, de officiële fansite van Holiday Park, pakte vanavond uit met een nieuw logo voor Holiday Park. Holiday Park kreeg vorig jaar ook al een nieuw logo. Het eerste logo was toen dringend aan vernieuwing toe. Nu voert Plopsa enkele subtiele wijzigingen door. ">

Plopsa past logo Holiday Park aan

Gepubliceerd op 25/06/2013 om 18:05

Holly-Info, de officiële fansite van Holiday Park, pakte vanavond uit met een nieuw logo voor Holiday Park. Holiday Park kreeg vorig jaar ook al een nieuw logo. Het eerste logo was toen dringend aan vernieuwing toe. Nu voert Plopsa enkele subtiele wijzigingen door.

Concreet betekent deze vernieuwing dat de naam ‘Plopsa’, die rechts onderaan het logo staat, vervangen is door ‘Pfalz’, het gebied in Duitsland waarin het park zich bevindt. Ook de skyline werd aangepast. De huisjes zijn verdwenen, waardoor alleen de toegangspoort van het park op het logo staan. Ook Maja de bij heeft haar stekje op het logo gekregen.

Wij doen ons best om alle Holiday Park-logo’s op onze website zo snel mogelijk te vervangen.

Gerelateerd nieuws

Heel wat nieuwtjes onthuld op PlopsaFanday

29 november 2014

Plopsa FunCard Geschenkdoosjes in het nieuw

1 augustus 2016

Foto-update uit Holiday Park (1 juni 2014)

1 juni 2014

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020