Holly-Info, de officiële fansite van Holiday Park, pakte vanavond uit met een nieuw logo voor Holiday Park. Holiday Park kreeg vorig jaar ook al een nieuw logo. Het eerste logo was toen dringend aan vernieuwing toe. Nu voert Plopsa enkele subtiele wijzigingen door. "> Holly-Info, de officiële fansite van Holiday Park, pakte vanavond uit met een nieuw logo voor Holiday Park. Holiday Park kreeg vorig jaar ook al een nieuw logo. Het eerste logo was toen dringend aan vernieuwing toe. Nu voert Plopsa enkele subtiele wijzigingen door. "> Holly-Info, de officiële fansite van Holiday Park, pakte vanavond uit met een nieuw logo voor Holiday Park. Holiday Park kreeg vorig jaar ook al een nieuw logo. Het eerste logo was toen dringend aan vernieuwing toe. Nu voert Plopsa enkele subtiele wijzigingen door. ">

Plopsa past logo Holiday Park aan

Gepubliceerd op 25/06/2013 om 18:05

Holly-Info, de officiële fansite van Holiday Park, pakte vanavond uit met een nieuw logo voor Holiday Park. Holiday Park kreeg vorig jaar ook al een nieuw logo. Het eerste logo was toen dringend aan vernieuwing toe. Nu voert Plopsa enkele subtiele wijzigingen door.

Concreet betekent deze vernieuwing dat de naam ‘Plopsa’, die rechts onderaan het logo staat, vervangen is door ‘Pfalz’, het gebied in Duitsland waarin het park zich bevindt. Ook de skyline werd aangepast. De huisjes zijn verdwenen, waardoor alleen de toegangspoort van het park op het logo staan. Ook Maja de bij heeft haar stekje op het logo gekregen.

Wij doen ons best om alle Holiday Park-logo’s op onze website zo snel mogelijk te vervangen.

Gerelateerd nieuws

Drie nieuwe attracties in Holiday Park vanaf volgend seizoen

30 oktober 2016

Plopsa presenteert een zomer vol shows en events

14 juli 2017

Expedition GeForce voor de 13e keer beste achtbaan van Europa

8 september 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020