Plopsa-personeel in het nieuw dankzij JBC

Gepubliceerd op 13/04/2015 om 09:59

Deze paasvakantie ging het nieuwe pretparkseizoen opnieuw van start. Plopsa en JBC presenteerden met trots een nieuwe kledingcollectie, speciaal ontworpen voor alle 2.500 Plopsa-medewerkers verdeeld over de 6 Plopsa-parken.

De collectie werd volledig op maat gemaakt van elke Plopsa-medewerker: van het personeel dat de attracties bedient tot de onthaalmedewerkers en het management. JBC hield rekening met alle functies van het personeel. Het ontwerpteam besteedde daarom ook veel aandacht aan het comfort van deze collectie. De kledij moest niet alleen een hoge fun factor bevatten maar moest bijvoorbeeld ook water- en winddicht zijn.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa:
Deze nieuwe outfit past perfect bij het enthousiasme van onze medewerkers. Ze sluit nauw aan bij de magie die wij als Plopsa in onze familieparken willen creëren.


(foto: Plopsa)

Bart Claes, CEO JBC:
We hebben geprobeerd om het kleurrijke, het vreugdevolle en het gezellige van de Plopsa-parken weer te geven in de kledij. De speelse tinten van geel, rood, groen en blauw staan dan ook centraal in de collectie.

Bovendien dacht JBC bij het ontwerp niet alleen aan outfits voor mannen en vrouwen maar ook aan makkelijk te combineren outfits voor alle seizoenen. Hiermee past dit perfect bij het all-weather karakter van de Plopsa-parken. JBC zorgde al langer voor de kledij van het Plopsa-personeel. Het is echter de eerste keer dat het Belgische modehuis een volledige totaalcollectie ontwierp met een bijpassend kleurenpallet en uniforme accessoires.

Bron: persbericht Plopsa

Foto's

Gerelateerd nieuws

2013: een jaar vol openingen en bekendmakingen

31 december 2013

Plopsa wil de komende jaren 4 nieuwe parken openen

17 november 2016

Opening Majaland Kownaty uitgesteld: Plopsa-park opent pas in najaar

12 april 2018

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020