Plopsa presenteert een zomer vol shows en events

Gepubliceerd op 14/07/2017 om 14:16

De afgelopen maanden mochten de Plopsa-parken al een groot aantal bezoekers verwelkomen. Tijdens de zomervakantie stijgt dat aantal verder, en daar moeten de verschillende shows en evenementen bij helpen.

Naast de combinatie van Studio 100-figuren en attracties voor jong en oud vormen ook shows en evenementen – beide inbegrepen in een toegangsticket voor de parken – een belangrijk deel van de Plopsa-parken. De zomervakantie is zoals altijd ook dit jaar weer het hoogtepunt met een kalender boordevol liveshows van onder andere Samson & Gert en Kabouter Klus. Daarnaast organiseert Plopsaland De Panne ook voor de eerste keer een festival.

Plopsaland De Panne

Kabouter Klus Show

Elke weekdag tijdens de eerste twee weken van juli en laatste twee weken van augustus zakt de handigste Kabouter van het Kabouterbos af naar Plopsaland De Panne om er de allerliefste Ploppertjes op een knotsgekke show te trakteren.

Elke weekdag van 3 tot 14 juli en 21 augustus tot 1 september (bekijk alle showtijden)

Samson & Gert Zomershow

Publiekslievelingen Samson & Gert kunnen maar niet genoeg krijgen van het Plopsa Theater! Naar inmiddels jaarlijkse gewoonte verblijdt het unieke duo vijf weken lang alle bezoekers met een bijzonder avontuur en de leukste Samson & Gert-meezingklassiekers.

Elke weekdag van 17 juli tot 18 augustus (bekijk alle showtijden)

Plopsa Festival Summernights

Plopsaland De Panne gaat de festivaltoer op! Vier zaterdagen lang wordt het park vanaf 19u op zijn kop gezet met de leukste hits en coolste beats. Na een eerste kennismaking tussen het meest bezochte pretpark van België en het vrouwelijk dj-duo 2EMPRESS tijdens de zomervakantie vorig jaar, maken de twee dames opnieuw hun opwachting in het park tijdens de Plopsa Festival Summernights. Een spetterend vuurwerkspektakel maakt het feestje compleet!

Op zaterdagen 15 en 29 juli en 12 en 26 augustus

Musicalia Nights

Smeer alvast de stembanden, want op deze drie zaterdagen worden de allerbeste en bekendste musicalhits aan elkaar geregen tijdens verschillende liveperformances. De Musicalia Nights, die zullen bestaan uit een schitterende mix van swingende medleys, verbluffende dansacts en ontroerende balades, worden afgesloten met een muzikaal vuurwerk.

Op zaterdagen 22 juli en 5 en 19 augustus


2EMPRESS tijdens De Nacht van de Abonnees op 8 juli 2017

Plopsa Parade

Wie Plopsaland De Panne bezoekt, komt hoe dan ook de kleurrijke Plopsa Parade tegen. Deze uitbundige stoet met televisiehelden trekt dagelijks doorheen het hele park en wuift alle bezoekers enthousiast toe onder begeleiding van de bekende Studio 100-hits.

Elke openingsdag (bekijk alle showtijden)

Plopsa Indoor Hasselt

Kabouter Klus Show

Kabouter Klus brengt zijn zomervakantie opnieuw door in zijn favoriete indoorpark! Speciaal daarvoor verlaat hij even het vertrouwde Kabouterbos om de bezoekers van Plopsa Indoor Hasselt te trakteren op een muzikale en spannende show!

Elke weekdag van 17 juli tot 18 augustus (bekijk alle showtijden)

Bumba Magico Show

Bumba is terug met een gloednieuwe, superfantastische show: de Bumba Magico Show! Samen met zijn vrienden tovert hij er op los in het Bumba Circus! Vooral de kleinste Bumbafans mogen deze show niet missen!

Op verschillende dagen (bekijk alle showtijden)

Plopsa Indoor Coevorden

Zomer met Bumba

Bumba mag uiteraard niet ontbreken in het Plopsa-park voor de allerkleinsten. Hij trakteert bezoekers dagelijks op een superleuke show Bumba gaat op reis! Op het einde van de dag zwaait ’s werelds meest geliefde clown samen met de andere Plopsa-figuren iedereen uit tijdens een leuke confettidans.

Elke dag van 8 juli tot 3 september (bekijk alle showtijden)

Extra meet and greets

Tijdens Zomer met Bumba krijgt iedereen de kans om niet alleen met hun favoriete clowns Bumba en Bumbalu te ontmoeten, ook hun vriendjes Zinzi, Li-Ling & Kiwi nemen uitgebreid de tijd om met hun kleinste fans op de foto te gaan of hen een dikke knuffel te geven!

Elke dag van 8 juli tot 3 september

Plopsa Coo

Een koekoeksklok voor Heidi

Heidi, Wickie de Viking en Maya de Bij schitteren samen in een gloednieuwe show! Wickie en Maya zijn hierin op zoek naar een origineel verjaardagscadeau voor Heidi. Ze knutselen daarom een prachtige koekoeksklok in elkaar, maar plots blijkt deze zoek te zijn…

Elke dag van 17 juli tot 25 augustus (bekijk alle showtijden)

Magic Nights

Tijdens de Magic Nights baadt Plopsa Coo in de Amblèvevallei in een mythisch sfeertje. Elfjes, tovenaars en andere mythische wezens verzamelen zich op deze dagen in het park en verbluffen de aanwezigen met een adembenemende goochelshow. Een schitterend vuurwerkspektakel, weerspiegeld in de Watervallen van Coo, geeft het einde aan van deze zomernocturnes.

Op woensdagen 19 juli en 2 en 16 augustus

Summer Carnival

Toeters, bellen en kleurrijke kostuums sieren Plopsa Coo tijdens Summer Carnival! Bezoekers kunnen genieten van feestelijke dansspektakels en zwoele ritmische drums. De avond wordt afgesloten omstreeks 22u met een kleurrijk vuurwerkspektakel.

Op woensdagen 26 juli en 9 en 23 augustus

K3 Pina Colada Weekend

Zomer, dat vraagt om een Pina Colada, Plopsa Coo én K3! In het weekend van 29 & 30 juli worden deze gecombineerd tijdens het K3 Pina Colada Weekend, waarbij Klaasje, Marthe en Hanne hun grootste hits in de groene vallei laten weergalmen.

Op zaterdag 29 en zondag 30 juli

Holiday Park

Party Summernights

Holiday Park wordt ondergedompeld in het feestgedruis tijdens deze uitbundige avondopeningen. Een uptempo dj-set warmt het publiek op waarna de bekende band Crossfire de ambiance tot het hoogtepunt drijft met een sensationele liveshow. Alle attracties blijven tijdens de Party Summernights gewoon open, tot een geweldig vuurwerkspektakel het einde van de avond inluidt.

Een verslag van de eerste Party Summernight van afgelopen zaterdag vind je hier.

Op zaterdagen 8, 22 en 29 juli


Een optreden van de band Crossfire tijdens de Party Summernights

Magic Summernights

Bezoekers worden omvergeblazen door waanzinnige goocheltrucs en onverklaarbare tovenarij op de Magic Summernights. Een grandioos vuurwerk is de afsluiter van de dag. Genieten voor jong en oud!

Op zaterdagen 15 juli en 12 augustus

Ramba Zamba Summernight

Op de zwoele Ramba Zamba Summernight wordt Holiday Park overrompeld door feestelijke carnavalgroepen die bezoekers meesleuren in een uitgelaten stoet die doorheen het park trekt.

Op zaterdag 5 augustus

Die Geburtstagsshow

Maya de Bij, Wickie de Viking en Heidi vieren feest! De show zorgt gegarandeerd voor plezier bij alle leeftijden.

Elke openingsdag (bekijk alle showtijden)

Waterski Stuntshow: Celebration

Voor waaghalzen is er voor het vijfendertigste jaar op rij de alom bekende Waterski-stuntshow, een uiterst professionele waterskishow met actie, humor en spectaculaire stunts!

Elke openingsdag (bekijk alle showtijden)

Holiday Park Parade

Tenslotte schittert de kleurrijke en vrolijke Holiday Park Parade met bekende televisiefiguren zoals Maya de Bij, Tabaluga, Heidi en Wickie de Viking elke openingsdag tijdens zijn doortocht door het park.

Elke openingsdag (bekijk alle showtijden)

Alle hierboven vermeldde shows en evenementen zijn inbegrepen bij toegangstickets en abonnementen voor de parken. Een overzicht van alle huidige kortingen op parktickets vind je op deze pagina. De belangrijkste informatie over de Plopsa-abonnementen vind je hier.

Bron: Persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

‘HoPa previewday’ laat fans binnen in Holiday Park

17 maart 2013

Foto’s van de nieuwigheden in Holiday Park!

3 april 2013

2018 wordt jaar vol nieuwe evenementen in de Plopsa-parken

1 januari 2018

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020