Plopsa start met eigen vlogs op YouTube

Gepubliceerd op 22/12/2016 om 19:51

Op het YouTube-kanaal van Plopsa verscheen deze avond een eerste vlog van Celien, de reportster die verslag zal uitbrengen vanuit de Plopsa-parken.

De eerste Celien Vlogt maken we kennis met Plopsa-reportster Celien. Zij gaat met een camera in de hand op pad in de parken. De vlog start bij haar aankomst in Plopsaland De Panne. Al snel zien we beelden vanuit de kantoren vlak boven de Plopsa Winkel op het Dorpsplein. Daar gaat Celien op zoek naar haar medecollega’s, die nergens te bespeuren zijn.

Ze besluit dan maar om het park in te trekken: ze neemt een selfie met Berend Brokkenpap, geniet van attracties zoals De Konijntjes en de Schaatspiste en rijdt zelfs mee in één van de Plopsa-wagens uit de dagelijkse parade. Celien sluit de eerste Plopsa-vlog af met de woorden “Dat was weer een lastige werkdag”, waarna ze haar werkplek achterlaat.

Je kan de allereerste Celien Vlogt bekijken op het YouTube-kanaal van de Plopsa-parken.

Ook Plopsa Fans is erg actief op YouTube. Sinds deze zomer kan je de avonturen van onze presentator Sander volgen op ons kanaal. Sander trok sindsdien al naar onder andere Plopsa Coo om er Dinoween te vieren, naar het 20 jaar Studio 100-feestje in Plopsaland De Panne en naar Plopsa Indoor Coevorden. Een overzicht van alle reportages vind je hier.

Gerelateerd nieuws

Plopsaland De Panne bouwt snelste coaster van de Benelux

6 maart 2009

Plopsaland reageert op verhaal van gehandicapte bezoeker

3 augustus 2017

Piet Piraat kiest de beste pompoensoep in Plopsaland De Panne

28 oktober 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020