Plopsa-theater lanceert eigen website

Gepubliceerd op 06/02/2014 om 10:57

Vandaag lanceerde Plopsa de gloednieuwe website van het Plopsa-theater. De website bevat een schat aan informatie (kalender, faciliteiten…) en is qua stijl en layout te vergelijken met de site’s van de Plopsa-parken.

Wie sinds dit weekend naar plopsatheater.be surft, komt terecht op een mooie, donkerrode website over het gloednieuwe theater in Plopsaland De Panne: het Plopsa-theater. Maar de site wordt pas sinds vandaag gepromoot en dat met een verwijzing in de nieuwsbrief PlopsaDeals, die deze ochtend werd verzonden naar de ingeschrevenen.

Op de website vind je een overzicht van alle concerten en shows, zowel in lijstvorm als in een handige kalender, de technische faciliteiten van het gebouw en een zaalplan. Bovendien vind je er ook alle informatie over het huren van het Plopsa-theater (of foyer) voor uw evenement, receptie of show.

Layout
De layout en stijl van de website van het Plopsa-theater zijn gelijkaardig aan die van de Plopsa-parken: een oranje-wit keuzemenu en het logo op een donkerrode achtergrond. De achtergrond van de gehele website is een rood theatergordijn, zoals we die in het theater zelf ook terugvinden.

Toekomstige evenementen
Het Plopsa-theater heeft een drukke agenda. Naast de parkshows en privéfeestjes zullen er ook optredens, shows en tv-opnames doorgaan. Op 15 april, 28 mei en 2 juli zijn er opnames van de Vlaamse top 10 van muziekzender MENT gepland. Daarvoor zijn speciaal twee formules opgesteld. Op 11 juli ontvangt het Plopsa-theater Rob de Nijs. Alle info over het concert van de Nederlandse zanger vind je hier.

Wat al eerder bekend was, is dat ook de theatertournee van Clouseau in het Plopsa-theater zal plaatsvinden. Op 26 september staan Koen, Kris en de volledige band er op het podium. Alle info daarover vind je hier. Ook niemand minder dan Will Tura zal een optreden geven in het Plopsa-theater. Meer info over zijn concert op 29 november kan hier gevonden worden.

De website van het Plopsa-theater kan je bekijken via plopsatheater.be of via een keuzemenu op de website’s van de Plopsa-parken.

Gerelateerd nieuws

Junior Musical in première in Plopsa Theater

14 februari 2015

Samson & Gert Kerstshow in première gegaan in Plopsa Theater

23 december 2017

K3 geeft eerste optreden in Plopsa Theater

4 december 2015

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020