Plopsa-theater ontvangt Kustschlagerfestival in september

Gepubliceerd op 01/09/2014 om 13:32

Voor het vijfde jaar op rij vormt Plopsaland De Panne het decor voor het Kustschlagerfestival. Tijdens het evenement zijn er optredens van onder andere Bart Kaëll, David Van Dyck en Paul Bruna.

Sinds 2010 is er voor de senioren aan de kust een eigen festival: het Kustseniorenfestival. Het populaire evenement wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd in Plopsaland De Panne onder de naam Kustschlagerfestival.

Wie treedt op?

Op drie opeenvolgende woensdagen in september treden er enkele artiesten op in het Plopsa-theater in De Panne. Op woensdag 10 september zijn dit Dennie Christian, Laura Lynn en Paul Bruna. Luc Steeno, Trisha, Matthias Lens en Paul Bruna treden op op 17 september. Op 24 september is het de beurt aan David Van Dyck, Paul Bruna en Bart Kaëll.

De presentatie is telkens in handen van Herbert Verhaeghe, die onlangs drie keer De Vlaamse top 10 van MENT TV presenteerde in Plopsaland.

Praktische info

De optredens gaan door op woensdagen 10, 17 en 24 september 2014, telkens van 13u30 tot 17u. Een ticket in voorverkoop kost 15 euro (20 euro aan de kassa) en geeft je ook toegang tot Plopsaland De Panne op de dag van de optredens. Tickets kan je aankopen in Plopsaland De Panne of via de website van het Kustschlagerfestival.

Seniorenmenu
Plopsa biedt de aanwezigen ook een speciaal seniorenmenu aan. Dit menu bestaat uit: tomatensoep, koninginnenhapje of stoofvlees met frietjes, chocomousse of fruit en één softdrink of bier. De kostprijs van dit menu bedraagt 16,50 euro en kan online besteld worden (via de ticketsite: eerst datum kiezen).

Meer info kan je vinden op de website van het Kustschlagerfestival.

Gerelateerd nieuws

Belle Perez krijgt Walk of Fame-ster op Nacht van de Abonnees

6 juli 2017

K3 geeft eerste optreden in Plopsa Theater

4 december 2015

Niels Destadsbader geeft exclusieve avant-première in Plopsa Theater

8 februari 2019

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020