Plopsa trakteert abonnees op avond vol verrassingen

Gepubliceerd op 07/07/2015 om 15:05

Alle Plopsa-abonnees worden komende zaterdag verwend met een speciale avondopening in Plopsaland De Panne. Plopsa wil hiermee, naar aanleiding van het 15-jarig bestaan, al zijn abonnees bedanken.

Dagelijks kopen heel wat mensen een abonnement voor de Plopsa-parken. Het aantal abonnees is de laatste jaren sterk gestegen en zorgde mee voor het succes dat Plopsa nu is. Daarom organiseert de pretparkengroep aanstaande zaterdag een groots feest in Plopsaland De Panne. En alle abonnees zijn uitgenodigd!

De Nacht van de Abonnees vindt plaats op zaterdag 11 juli 2015 in Plopsaland De Panne. Het park is de hele dag geopend (van 10u tot 18u), maar wordt vanaf 19u30 exclusief opengesteld voor Plopsa FunCard-, BumbaCard- en GoldCard-houders. Speciaal voor hen wordt Plopsaland De Panne van 19u30 tot 0u00 ondergedompeld in het feestgedruis. Naast leuke animatie trakteert Plopsa de aanwezigen uitzonderlijk op 25% korting op alle artikelen en etenswaren in de horecapunten en winkels in het park.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa:
We hebben het succes van Plopsa in eerste plaats te danken aan onze bezoekers. Daarom zetten we alle trouwe Plopsa-fans dit weekend in de bloemetjes met een speciale avondopening!


(foto: Plopsa)

Programma

De avond gaat van start met een receptie aan de ingang van Plopsaland De Panne. Alle abonnees worden bij aankomst verwelkomd met een drankje terwijl een liveband, de XL-band van Samson en Gert, de aanwezigen warm onthaalt in de Summer Bar op het Dorpsplein met een streepje muziek. Doorheen het hele park kan men overigens genieten van verrassende randanimatie waaronder een Keltische folkband in Wickieland, een showperformance op het vernieuwde Samson en Gert Kermisplein en doedelzakmuziek op het Kasteelplein.

Ook Wendy Van Wanten, die tijdens het evenement ook haar eigen ster op de Story Walk of Fame mag onthullen, en haar band geven het abonneefeest een muzikale toets met een spetterende liveshow. Bovendien is ook de Plopsa Parade met alle figuren te bewonderen tijdens zijn doortocht doorheen het park.

Alle attracties zijn de hele avond open tot 22u30. Om 23u00 worden de aanwezigen getrakteerd op een adembenemend vuurwerkspektakel op het Dorpsplein. Aansluitend gaat een opzwepende DJ-set van start. Het hele programma vind je hier.

Prinsessia

Alsof het nog niet feestelijk genoeg is, heeft Plopsa nog een extra verrassing in petto voor de aanwezigen. Plopsaland stelt de werf van het Prinsessia Kasteel exclusief open voor abonnees.

Inschrijven

Abonnees die zaterdag graag aanwezig willen zijn, moeten zich inschrijven via deze pagina. Wees snel want het aantal plaatsen is beperkt tot 10.000 personen!

Mogelijk is dit het eerste abonnee-event in een lange reeks, want het is de bedoeling dat er jaarlijks zo’n exclusief evenement voor abonnees georganiseerd zal worden, liet CEO Steve Van den Kerkhof weten in een persbericht.

Bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Samson en Gert op z’n zomers in Plopsaland De Panne

8 augustus 2012

Prinsessia stelt bouwplannen kasteel voor

15 mei 2015

Lachen en spektakel tijdens Wiener Circus Nights in Plopsaland De Panne

24 juli 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020