Plopsa trakteert met 10% korting per Belgische en Nederlandse goal!

Gepubliceerd op 19/06/2014 om 17:18

Na de eerste overwinning van België en de tweede van het Nederland op het WK voetbal, pakt Plopsa uit met een ludieke promotiecampagne. Als de Belgen of de Nederlanders een wedstrijd winnen, trakteert het met 10% korting per goal.

Ook Plopsa doet mee met de voetbalgekte en pakt uit met een gedurfde promotiecampagne gelinkt aan de resultaten van onze eigen Belgische Rode Duivels en het Nederlandse elftal. Na iedere gewonnen wedstrijd verkoopt Plopsa toegangstickets aan stuntprijzen. Het kortingspercentage is verbonden met het aantal gescoorde doelpunten:  één doelpunt is goed voor 10% korting op toegangstickets (groter dan 1 meter). Twee doelpunten zijn dan gelijk aan 20% korting, drie doelpunten aan 30% en ga zo maar door.

Steve Van den Kerkhof, algemeen directeur:
Nog een reden om te supporteren voor ons nationaal elftal dus. Laat ons hopen op een monsterzege zondag! Nederlanders kunnen vandaag (na de overwinning van gisteren) dus tickets voor de Plopsa-parken kopen voor 30 procent korting. Laat ons hopen dat ze nog veel wedstrijden winnen.


foto: Plopsa

Op de officiële Facebookpagina van Plopsa wordt elke dag na iedere overwinning een promotiecode bekend gemaakt. Deze promotiecode kan 24 uur lang verzilverd worden via de verschillende Plopsa-webshops op www.plopsa.be. Als de Belgen winnen, is de korting geldig op tickets voor Plopsaland De Panne, Plopsa Coo en Plopsa Indoor Hasselt. Als de Nederlanders een wedstrijd winnen, geldt de korting voor tickets voor de Belgische Plopsa-parken en Plopsa Indoor Coevorden.

Wedstrijden van België en Nederland

Hieronder vind je een overzicht van de komende wedstrijden van België en Nederland op het WK. Onderstaand overzicht is gebaseerd op de informatie die momenteel al bekend is en wordt later nog uitgebreid met wedstrijden tussen groepswinnaars.

  • zondag 22 juni: België – Rusland
  • maandag 23 juni: Nederland – Chili
  • donderdag 26 juni: Zuid-Korea – België

Gerelateerd nieuws

Plopsa Coo zoekt foto’s uit openingsjaar 60 jaar oude Zetellift

6 juli 2016

Het zomerse PlopsaFUN-magazine is er!

17 juli 2014

Derde beste paasvakantie ooit voor Belgische Plopsa-parken

10 april 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020