Plopsa verrast Bredense straat met groots ontbijt!

Gepubliceerd op 29/03/2014 om 10:17

Deze ochtend werden de bewoners van de Brouwerijstraat in Bredene verrast met een groots feest. De straat is dit jaar de straat met de meeste Plopsa-abonnees.

De straat met het meeste Plopsa-abonnees ligt in Bredene en dat hebben de inwoners deze ochtend aan de lijve ondervonden. Plop en Maya de bij marcheerden samen met een limousine én een 60-koppige fanfare door de Brouwerijstraat, waar er maar liefst 52 abonnees wonen. Daarna werd er een heerlijk ontbijt uitgedeeld. De croissants, chocoladekoeken, muffins, fruitsap en (choco)melk vielen bij jong en oud in de smaak.

Burgemeester Steve Vandenberghe, die overigens afkomstig is uit De Panne, was ook aanwezig bij de actie: “Dat de Brouwerijstraat op nummer 1 staat, is op zich geen verrassing. Het is een wijk met veel jonge gezinnen”. Plopsa telt meer dan 20.000 abonnees. “Met deze ludieke actie wil Plop trouwe bezoekers de aandacht geven die ze verdienen”, vertelde algemeen directeur Steve Van den Kerkhof.

Sinds donderdag telde Plopsa op zijn Facebook-pagina af naar de straat met de meeste abonnees. Iedere dag werden één of twee straatnamen onthuld die in de top 5 staan. Op de vijfde plaats staat dit jaar de Dudenhoflaan in Nieuwpoort, gevolgd door de winnaar van vorig jaar: het Busseniershof in Poperinge. De Nieuwpoortsesteenweg in Oostende staat op drie en de Veurnestraat in De Panne strandde op een tweede plaats. Deze ochtend publiceerde Plopsa een mysterieus bericht, waarin ze zeiden dat het spetterende feest van deze ochtend net van start is gegaan in Bredene.

Ook vorig jaar werd er een straat getrakteerd op een gelijkaardige ontbijtactie. Toen werden de bewoners van het Busseniershof in Poperinge wakker met een fanfare en de Plopsa-magie. In sommige straten van België wonen meer dan 50 abonnees en met deze ludieke actie wil Plopsa zijn abonnees de aandacht geven die ze verdienen.

Foto's en video

Gerelateerd nieuws

Duitsland krijgt op termijn drie Plopsa indoorparken

1 mei 2010

Het Plopsa-jaaroverzicht van 2014

31 december 2014

Plopsa lanceert nieuwe website met fris ontwerp

2 april 2019

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020