Plopsa liet zijn oog vallen op 'Air Force One'. Het Amerikaanse vliegtuig vervoerde tussen 1975 en 2005 vijf Amerikaanse presidenten (onder andere George W. Bush en Bill Clinton), First Ladies en verschillende vicepresidenten. Het toestel wordt na 30 jaar dienst te koop aangeboden op de veilingsite van het Amerikaans Federaal Agentschap. De 'Air Force One' zou een speciale plaats krijgen in Holiday Park, het Duitse Plopsa-park.  "> Plopsa liet zijn oog vallen op 'Air Force One'. Het Amerikaanse vliegtuig vervoerde tussen 1975 en 2005 vijf Amerikaanse presidenten (onder andere George W. Bush en Bill Clinton), First Ladies en verschillende vicepresidenten. Het toestel wordt na 30 jaar dienst te koop aangeboden op de veilingsite van het Amerikaans Federaal Agentschap. De 'Air Force One' zou een speciale plaats krijgen in Holiday Park, het Duitse Plopsa-park.  "> Plopsa liet zijn oog vallen op 'Air Force One'. Het Amerikaanse vliegtuig vervoerde tussen 1975 en 2005 vijf Amerikaanse presidenten (onder andere George W. Bush en Bill Clinton), First Ladies en verschillende vicepresidenten. Het toestel wordt na 30 jaar dienst te koop aangeboden op de veilingsite van het Amerikaans Federaal Agentschap. De 'Air Force One' zou een speciale plaats krijgen in Holiday Park, het Duitse Plopsa-park.  ">

Plopsa wil bod doen op ‘Air Force One’

Gepubliceerd op 15/05/2013 om 17:02

Plopsa liet zijn oog vallen op ‘Air Force One’. Het Amerikaanse vliegtuig vervoerde tussen 1975 en 2005 vijf Amerikaanse presidenten (onder andere George W. Bush en Bill Clinton), First Ladies en verschillende vicepresidenten. Het toestel wordt na 30 jaar dienst te koop aangeboden op de veilingsite van het Amerikaans Federaal Agentschap. De ‘Air Force One’ zou een speciale plaats krijgen in Holiday Park, het Duitse Plopsa-park.

Steve van den Kerkhof, algemeen directeur:
Holiday Park heeft een speciale band met Amerikanen. Op 30 minuten rijden van het park bevindt zich een grote buitenlandse luchtmachtbasis van de Verenigde Staten. Iets verderop is er een Amerikaans militair ziekenhuis. Er zijn vandaag 50.000 Amerikaanse soldaten gestationeerd. Samen met hun families bezoeken ze regelmatig ons pretpark. Het pretpark kreeg de naam Holiday Park, omdat veel Amerikanen er een dagje op vakantie, holiday dus, kwamen en nog steeds komen.

Bernd Beitz, parkmanager van Holiday Park:
Air Force One naar Holiday Park brengen is een ode aan onze Amerikaanse bezoekers. Zo brengen we een beetje Amerika naar Duitsland. Bovendien zou het een eerste stap zijn in de thematisering van een nieuwe zone bij onze topattractie ‘Expedition GeForce’.

Foto’s

Video


Gerelateerd nieuws

Toekomstplannen bekend gemaakt tijdens Plopsa Fanday

13 december 2015

Holiday Park plant ‘Holiday Indoor’ met 7 nieuwe attracties

25 juli 2017

Holiday Park Fanday: nieuwe kettingmolen en meer

17 oktober 2015

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020