Plopsa zoekt 2.000 medewerkers op originele manier

Gepubliceerd op 02/02/2018 om 10:50

Voor de opening van het nieuwe seizoen in Plopsaland De Panne in april, is het park nog op zoek naar 2.000 medewerkers. Zij worden uitgenodigd voor de jobdagen en een sollicitatiegesprek in een attractie.

Plopsaland en Plopsaqua De Panne zijn nog op zoek naar 250 seizoensmedewerkers en 1.750 studenten om het team te versterken. Daarom worden er op donderdag 8 en vrijdag 9 februari jobdagen georganiseerd in De Panne. Dan krijgen aanwezigen ook de kans om een sollicitatiegesprek aan te gaan tijdens een ritje in een attractie. Na de sollicitatiespeeddates op Heidi The Ride vorig jaar, doet Plopsa het nu wat rustiger aan en vinden de gesprekken plaats in Mayaland Indoor.

Door de vele evenementen die komend jaar plaatsvinden, is er nood aan extra werkkrachten in alle afdelingen. Je kan aan de slag aan de kassa’s en ticketcontrole, bij attracties en restaurants en als promomedewerker. Daarnaast zijn er nog heel wat andere openstaande vacatures, onder meer voor vaste functies. Zo is er voor jongeren het Young Potential-programma waarbij ze een passende functie kunnen krijgen bij Plopsa.

Lees ook: Plopsa houdt speedsollicitaties in Heidi The Ride

Niko Parmentier, HR Director Plopsa Group:
Als werknemer kom je terecht in een niet-alledaagse omgeving waar er steeds afwisselend werk aangeboden wordt. Kandidaten die interesse vertonen, verwelkomen we graag in De Panne tijdens de jobdagen.

Inschrijven voor de jobdagen is verplicht en kan via plopsajobdagen.be. Ook voor studenten die op zoek zijn naar een vakantiejob in een uniek kader met aantrekkelijke voordelen zoals premies en kortingen, is het aanbod groot. Zij kunnen zich aanmelden via deze website en worden zo snel mogelijk voor een introductiemoment gecontacteerd.

Bron: Persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

F.C. De Kampioenen Café officieel geopend in Plopsaland De Panne

1 mei 2015

Prinessia, ROX en GoGoGo op Ketnet-fandagen in Plopsaland De Panne

30 april 2014

Milka organiseert paaseierenraap in Plopsaland De Panne

12 april 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa houdt speedsollicitaties in Heidi The Ride