Plopsa zoekt 2.000 medewerkers op originele manier

Gepubliceerd op 02/02/2018 om 10:50

Voor de opening van het nieuwe seizoen in Plopsaland De Panne in april, is het park nog op zoek naar 2.000 medewerkers. Zij worden uitgenodigd voor de jobdagen en een sollicitatiegesprek in een attractie.

Plopsaland en Plopsaqua De Panne zijn nog op zoek naar 250 seizoensmedewerkers en 1.750 studenten om het team te versterken. Daarom worden er op donderdag 8 en vrijdag 9 februari jobdagen georganiseerd in De Panne. Dan krijgen aanwezigen ook de kans om een sollicitatiegesprek aan te gaan tijdens een ritje in een attractie. Na de sollicitatiespeeddates op Heidi The Ride vorig jaar, doet Plopsa het nu wat rustiger aan en vinden de gesprekken plaats in Mayaland Indoor.

Door de vele evenementen die komend jaar plaatsvinden, is er nood aan extra werkkrachten in alle afdelingen. Je kan aan de slag aan de kassa’s en ticketcontrole, bij attracties en restaurants en als promomedewerker. Daarnaast zijn er nog heel wat andere openstaande vacatures, onder meer voor vaste functies. Zo is er voor jongeren het Young Potential-programma waarbij ze een passende functie kunnen krijgen bij Plopsa.

Lees ook: Plopsa houdt speedsollicitaties in Heidi The Ride

Niko Parmentier, HR Director Plopsa Group:
Als werknemer kom je terecht in een niet-alledaagse omgeving waar er steeds afwisselend werk aangeboden wordt. Kandidaten die interesse vertonen, verwelkomen we graag in De Panne tijdens de jobdagen.

Inschrijven voor de jobdagen is verplicht en kan via plopsajobdagen.be. Ook voor studenten die op zoek zijn naar een vakantiejob in een uniek kader met aantrekkelijke voordelen zoals premies en kortingen, is het aanbod groot. Zij kunnen zich aanmelden via deze website en worden zo snel mogelijk voor een introductiemoment gecontacteerd.

Bron: Persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Telenet organiseert wedstrijd rond klantendag in Plopsaland

18 maart 2013

Plopsa nodigt alle burgemeesters uit voor de officiële opening van het Plopsa-theater

25 juni 2013

Steve van den Kerkhof wint ‘Fernand Peuteman’-prijs

27 september 2012

Plopsaland De Panne start seizoen vol nieuwigheden

11 april 2019

Officiële eerste steen en nieuwe ontwerpen Plopsa Hotel onthuld

10 april 2019

Nieuw indoorgebied Holiday Park feestelijk geopend

7 april 2019

Plopsa houdt speedsollicitaties in Heidi The Ride