Facebook-, Twitter- en YouTube-pagina van de groep. De kinderen zullen het gezicht worden van de video's rond de zomerevenementen in Plopsaland De Panne. Deze zomer zijn er o.a. de Ketnet-fandagen, Amika- en Bobo-nocturnes."> Facebook-, Twitter- en YouTube-pagina van de groep. De kinderen zullen het gezicht worden van de video's rond de zomerevenementen in Plopsaland De Panne. Deze zomer zijn er o.a. de Ketnet-fandagen, Amika- en Bobo-nocturnes."> Facebook-, Twitter- en YouTube-pagina van de groep. De kinderen zullen het gezicht worden van de video's rond de zomerevenementen in Plopsaland De Panne. Deze zomer zijn er o.a. de Ketnet-fandagen, Amika- en Bobo-nocturnes.">

Plopsa zoekt jonge reportertjes voor nieuw project

Gepubliceerd op 07/06/2012 om 15:59

Plopsa zoekt zes kinderen die ervan dromen om journalist of reporter willen worden en het gezicht willen zijn van het nieuw project voor de Facebook-, Twitter– en YouTube-pagina van de groep. De kinderen zullen het gezicht worden van de video’s rond de zomerevenementen in Plopsaland De Panne. Deze zomer zijn er o.a. de Ketnet-fandagen, Amika- en Bobo-nocturnes.

Kinderen die zich kandidaat willen stellen voor deze vacature moeten tussen de 8 en 13 jaar oud te zijn. Aanmelden voor de casting kan door een video te maken, op YouTube te plaatsen en de link te mailen naar casting@plopsa.be. Plopsa ontving de afgelopen dagen al verschillende video’s. Regelmatig komt er eentje op de Facebook-pagina.

Gerelateerd nieuws

Krijg korting bij Plopsa met je Kids at the Movies-ticket!

29 augustus 2014

Familie-acteurs onthullen Walk of Fame-ster in Plopsaland De Panne

20 november 2016

‘Samson en Gert Kersthow’ komt naar Plopsaland!

13 juni 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020