Facebook-, Twitter- en YouTube-pagina van de groep. De kinderen zullen het gezicht worden van de video's rond de zomerevenementen in Plopsaland De Panne. Deze zomer zijn er o.a. de Ketnet-fandagen, Amika- en Bobo-nocturnes."> Facebook-, Twitter- en YouTube-pagina van de groep. De kinderen zullen het gezicht worden van de video's rond de zomerevenementen in Plopsaland De Panne. Deze zomer zijn er o.a. de Ketnet-fandagen, Amika- en Bobo-nocturnes."> Facebook-, Twitter- en YouTube-pagina van de groep. De kinderen zullen het gezicht worden van de video's rond de zomerevenementen in Plopsaland De Panne. Deze zomer zijn er o.a. de Ketnet-fandagen, Amika- en Bobo-nocturnes.">

Plopsa zoekt jonge reportertjes voor nieuw project

Gepubliceerd op 07/06/2012 om 15:59

Plopsa zoekt zes kinderen die ervan dromen om journalist of reporter willen worden en het gezicht willen zijn van het nieuw project voor de Facebook-, Twitter– en YouTube-pagina van de groep. De kinderen zullen het gezicht worden van de video’s rond de zomerevenementen in Plopsaland De Panne. Deze zomer zijn er o.a. de Ketnet-fandagen, Amika- en Bobo-nocturnes.

Kinderen die zich kandidaat willen stellen voor deze vacature moeten tussen de 8 en 13 jaar oud te zijn. Aanmelden voor de casting kan door een video te maken, op YouTube te plaatsen en de link te mailen naar casting@plopsa.be. Plopsa ontving de afgelopen dagen al verschillende video’s. Regelmatig komt er eentje op de Facebook-pagina.

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Plopsa in Orlando, 1 jaar later: een stand van zaken

17 november 2017

Plopsaland op zoek naar personeel voor camping

12 januari 2017

Plopsaland De Panne plant nieuwe grote attractie in 2020

9 januari 2018

Nieuwigheden vlak voor de zomer in Plopsaland De Panne

14 juni 2018

Gers Pardoel komt opnieuw naar Plopsa Theater

12 juni 2018

Plopsa heeft plannen voor tweede Maya de Bij-pretpark in Polen

5 juni 2018