PlopsaFUN Magazine volledig vernieuwd en boordevol nieuws

Gepubliceerd op 16/03/2018 om 19:27

Plopsa-abonnementhouders mogen binnenkort een gloednieuw PlopsaFUN Magazine verwachten. Het infoboekje voor abonnees zit bovendien in een nieuw jasje en bevat nu ook meer nieuws.

Enkele weken voor het pretparkseizoen opnieuw van start gaat, lanceert Plopsa onder meer een vernieuwd magazine voor haar abonnees. Het PlopsaFUN Magazine is al aan z’n 13e jaargang toe en dat vroeg om een aangepast concept. Het boekje legt nu – naast evenementen – ook meer aandacht op nieuws over de verschillende parken. Bovendien werd de nieuwe, moderne Plopsa-huisstijl, die recent al z’n intrede maakte op de Facebook-pagina’s – doorgetrokken in het PlopsaFUN en Holiday Park FUN Magazine.

De bijna 20 pagina’s in het magazine zijn duidelijker en minder druk dan voorheen. In deze eerste editie van de nieuwe jaargang mag Kabouter Plop de cover vullen met een grote foto. Hij brengt de paasvakantie door in Plopsaland De Panne, terwijl Plopsa Indoor Hasselt tijdens die periode bezoek krijgt van Klus. Ook andere voorjaarsevenementen zoals de Nickelodeon Fandays en het K3 Weekend worden uitgelicht op de cover.


Kabouter Plop op de cover van het nieuwe PlopsaFUN Magazine

Wie door het magazine begint te bladeren, komt al snel meer te weten over de nieuwe Bumba Show die dagelijks te zien zal zijn in Plopsaland De Panne. Verder is er ook aandacht voor de 2.500e Klus Show die op 23 december 2017 plaatsvond in Plopsa Indoor Hasselt en de aankondiging van Plopsaqua Hannuit-Landen, de tweede vestiging van Plopsaqua in België. Het derde figuurtje dat naast Bumba en Maya de Bij centraal zal staan in het waterpark, wordt nog even geheim gehouden.

Een nieuw seizoen betekent ook nieuwe voordelen voor abonnementhouders. Zij krijgen er vanaf 26 mei een nieuw park bij: Majaland Kownaty. Onbeperkte toegang tot het eerste Plopsa-park in Polen is inbegrepen in alle types abonnementen. Daarnaast zijn er ook enkele nieuwe parken waar je als abonnee met korting naar binnen kan. In het Zweedse Liseberg krijg je zelfs één keer gratis toegang.

Ten slotte laat Plopsa in het magazine weten dat Frans Bauer binnenkort langskomt in het Plopsa Theater. Een datum voor het concert is er nog niet, maar voor abonnees is er alvast een korting van 25% voorzien. Nog nieuw is PlopsaTrips: het boekingsplatform voor meerdaagse Plopsa-verblijven. De website wordt binnenkort gelanceerd en zal het mogelijk maken om overnachtingen op maat te reserveren.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Extra treinen naar Plopsaland De Panne tijdens de zomermaanden

10 mei 2013

Plopsa mag geen zwembad bouwen in Deurne

2 oktober 2017

Plopsa heeft plannen voor tweede Maya de Bij-pretpark in Polen

5 juni 2018

Plopsaland De Panne start seizoen vol nieuwigheden

11 april 2019

Officiële eerste steen en nieuwe ontwerpen Plopsa Hotel onthuld

10 april 2019

Nieuw indoorgebied Holiday Park feestelijk geopend

7 april 2019