Plopsaland De Panne dringend op zoek naar werkkrachten

Gepubliceerd op 04/10/2016 om 10:32

Met de Halloween-, Sint- en kerstperiode in het vooruitzicht heeft Plopsaland De Panne nog een druk najaar voor de boeg. Om dit in goede banen te leiden, is het park nog op zoek naar meer dan 550 studenten en tijdelijke medewerkers.

Plopsaland stelt gedurende het jaar zo’n 2.000 studenten en seizoenmedewerkers tewerk. De investeringen van de voorbije jaren en de steeds populairder wordende najaarsevenementen zorgen voor meer bezoekers en bijgevolg ook voor de nood aan extra werkkrachten.

Studenten en tijdelijke werknemers kunnen het hele jaar door flexibel bij Plopsaland aan de slag. Het aanbod aan jobs is bovendien heel uiteenlopend.

Niko Parmentier, personeelsdirecteur Plopsa Group:
We zoeken nog mensen die kunnen bijspringen in de themarestaurants, de attracties, kassa en onthaal, winkels en zelfs als begeleider bij de mooie dagelijkse shows.

Helaas kampt het park met een groot tekort aan personen die deze openstaande vacatures kunnen invullen. Steve Van den Kerkhof maakt zich naar eigen zeggen grote zorgen over dat personeelstekort.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa Group:
De komende evenementen zoals Halloween, de Sint Weekends en Winter Plopsaland zijn immers erg populair. Maar door het personeelstekort dreigen bijvoorbeeld enkele horecapunten onherroepelijk dicht te moeten blijven.

Plopsaland doet er nochtans alles aan om een job in het park zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Zo beloont het enthousiaste studenten met een retentiepremie: hoe meer dagen je werkt – ook buiten het zomerseizoen – hoe hoger je premie. Ook het aanbrengen van een vriend die eveneens bij Plopsaland komt werken, wordt beloond met een mooie premie. Daarnaast zijn er nog tal van andere voordelen, zoals gratis toegang tot alle Plopsa-parken en korting in de horecapunten.

Naast deze vacatures is Plopsaland ook steeds op zoek naar verschillende vaste medewerkers. Geïnteresseerden kunnen online solliciteren via plopsajobs.be. Daar is tevens alle info te vinden over de openstaande vacatures.

Bron: Persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Vrolijke beestenboel in Plopsaland De Panne op Werelddierendag

4 oktober 2014

Prinsessia stelt bouwplannen kasteel voor

15 mei 2015

Schuddebollen tijdens Ketnet Jr. Feestweekend in Plopsaland De Panne

13 mei 2016

Plopsaqua De Panne gaat sauna verhuizen

13 januari 2020

Al 18.000 bezoekers voor winteropening Holiday Indoor

8 januari 2020

Dan toch: Plopsa neemt Comics Station Antwerp over

23 december 2019