Plopsaland De Panne dringend op zoek naar werkkrachten

Gepubliceerd op 04/10/2016 om 10:32

Met de Halloween-, Sint- en kerstperiode in het vooruitzicht heeft Plopsaland De Panne nog een druk najaar voor de boeg. Om dit in goede banen te leiden, is het park nog op zoek naar meer dan 550 studenten en tijdelijke medewerkers.

Plopsaland stelt gedurende het jaar zo’n 2.000 studenten en seizoenmedewerkers tewerk. De investeringen van de voorbije jaren en de steeds populairder wordende najaarsevenementen zorgen voor meer bezoekers en bijgevolg ook voor de nood aan extra werkkrachten.

Studenten en tijdelijke werknemers kunnen het hele jaar door flexibel bij Plopsaland aan de slag. Het aanbod aan jobs is bovendien heel uiteenlopend.

Niko Parmentier, personeelsdirecteur Plopsa Group:
We zoeken nog mensen die kunnen bijspringen in de themarestaurants, de attracties, kassa en onthaal, winkels en zelfs als begeleider bij de mooie dagelijkse shows.

Helaas kampt het park met een groot tekort aan personen die deze openstaande vacatures kunnen invullen. Steve Van den Kerkhof maakt zich naar eigen zeggen grote zorgen over dat personeelstekort.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa Group:
De komende evenementen zoals Halloween, de Sint Weekends en Winter Plopsaland zijn immers erg populair. Maar door het personeelstekort dreigen bijvoorbeeld enkele horecapunten onherroepelijk dicht te moeten blijven.

Plopsaland doet er nochtans alles aan om een job in het park zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Zo beloont het enthousiaste studenten met een retentiepremie: hoe meer dagen je werkt – ook buiten het zomerseizoen – hoe hoger je premie. Ook het aanbrengen van een vriend die eveneens bij Plopsaland komt werken, wordt beloond met een mooie premie. Daarnaast zijn er nog tal van andere voordelen, zoals gratis toegang tot alle Plopsa-parken en korting in de horecapunten.

Naast deze vacatures is Plopsaland ook steeds op zoek naar verschillende vaste medewerkers. Geïnteresseerden kunnen online solliciteren via plopsajobs.be. Daar is tevens alle info te vinden over de openstaande vacatures.

Bron: Persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Optreden K3 op 22 september ook in gebarentaal!

11 september 2013

Wickie-zone geopend vanaf maandag 1 juli

4 juni 2013

Plopsaland De Panne maakt van wachten een attractie

8 april 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020