Plopsaland De Panne gaat z’n winterslaap in…

Gepubliceerd op 22/12/2012 om 19:59

Vandaag was Plopsaland De Panne voor de laatste keer open in het pretparkseizoen van 2012. Het was vandaag een speciale dag, want Dobus gaf de allerlaatste show ooit in het ‘Groot theater’. Wij wilden wel eens gaan kijken…

De laatste dag…
Plopsaland De Panne is sinds vandaag gesloten. Het park heropent z’n deuren op zaterdag 30 maart (voor Telenet-klanten) en op zondag 31 maart (voor gewone bezoekers). ‘Anubis The Ride’ gaf de bezoekers voor de laatste keer een geweldige rit, de ‘Crazy Coaster’ draaide z’n laatste rondjes en de lichtjes van ‘Mayaland’ schitterden voor de laatste keer. Ook de laatste gerechten van dit seizoen werden geserveerd in de restaurants en de winkels verkochten hun laatste producten. Het park wordt nu opgeknapt waar nodig, al denken we dat het park er al mooi bij ligt, om de bezoekers eind maart een fantastische dag te bezorgen.

Afscheid van het ‘Groot theater’
Clown Dobus, van de gelijknamige Studio 100-reeks, had vandaag de eer om de allerlaatste show ooit te brengen in het ‘Groot theater’. Hij nam afscheid met de woorden ‘De blauwe tent wordt tijdens de winter afgebroken, omdat er in de zomer van dit jaar een nieuwe zone rond Wickie de viking wordt gebouwd. De nieuwe zone zal twee attracties, ‘De grote golf’ en ‘Vicky The Battle’, één restaurant en één winkel bevatten. Na de laatste show is de afbraak van de tent begonnen.

Het nieuwe theater
Deze zomer opent er in Plopsaland De Panne ook een nieuw theater dat zo’n 1.500 zitjes zal tellen. Deze week is er verder gewerkt aan de betonnen basis voor de tribunes, zijn er leidingen gelegd en zijn er grote palen uit de grond gegroeid.

Wij zullen volgend seizoen met heel veel plezier terugkeren naar Plopsaland De Panne. Hopelijk jullie ook…

Foto’s

Gerelateerd nieuws

Plopzone in een nieuw kleedje!

8 november 2006

Details en ontwerpen Plopsa Hotel onthuld: opening in 2020

19 mei 2018

Plopsaland De Panne nog op zoek naar studenten en seizoensmedewerkers

21 maart 2017

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020