Plopsaland De Panne klaar om de zomer in de duiken!

Gepubliceerd op 30/06/2015 om 19:22

De zomervakantie staat voor de deur. Daarmee is Plopsaland De Panne traditioneel weer toe aan de drukste periode van het jaar. Er werden dan ook kosten noch moeite gespaard om het park piekfijn in orde te krijgen!

In Plopsaland De Panne wordt alles in gereedheid gebracht voor de komende zomermaanden. Het beloven drukke maanden te worden, want het park zal 7 zaterdagen lang geopend zijn tot 22u30. De nocturnes hullen dit jaar in drie verschillende thema’s: Gipsy K!ngs, Viva Brazil en Franse Avonden. Maar er is meer, want op 7 zondagen in juli en augustus komen Prinsessia en Ghost Rockers langs voor een toffe show.

Prinsessia Kasteel

Half juni bereikte de bouw van het Prinsessia Kasteel (letterlijk) haar hoogtepunt. Op 16 juni werd het hoogste kasteeltoren geplaatst. Ook op deze laatste dag voor de zomervakantie werd er verder gewerkt.

De hele dag werden er met een kraan blauwe, stalen onderdelen over het kasteel gehesen die tegen de avond de ruwbouw vormden voor het dak over De Koffiekopjes. Aan de kant van de ROX Flyer staan ook nog enkele roze onderdelen voor het kasteel klaar.

Nieuw in het park

Algemeen

Plopsaqua

Dorpsplein

Kermisplein

Kasteelplein

Foto's

Gerelateerd nieuws

K3 krijgt eigen themagebied in Plopsaland De Panne

18 september 2018

Dag Allemaal verwent alle mama’s met gratis Plopsa-tickets!

3 mei 2013

Kaatje krijgt eigen zone in Plopsaland De Panne!

24 februari 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020