Plopsaland De Panne klaar om de zomer in de duiken!

Gepubliceerd op 30/06/2015 om 19:22

De zomervakantie staat voor de deur. Daarmee is Plopsaland De Panne traditioneel weer toe aan de drukste periode van het jaar. Er werden dan ook kosten noch moeite gespaard om het park piekfijn in orde te krijgen!

In Plopsaland De Panne wordt alles in gereedheid gebracht voor de komende zomermaanden. Het beloven drukke maanden te worden, want het park zal 7 zaterdagen lang geopend zijn tot 22u30. De nocturnes hullen dit jaar in drie verschillende thema’s: Gipsy K!ngs, Viva Brazil en Franse Avonden. Maar er is meer, want op 7 zondagen in juli en augustus komen Prinsessia en Ghost Rockers langs voor een toffe show.

Prinsessia Kasteel

Half juni bereikte de bouw van het Prinsessia Kasteel (letterlijk) haar hoogtepunt. Op 16 juni werd het hoogste kasteeltoren geplaatst. Ook op deze laatste dag voor de zomervakantie werd er verder gewerkt.

De hele dag werden er met een kraan blauwe, stalen onderdelen over het kasteel gehesen die tegen de avond de ruwbouw vormden voor het dak over De Koffiekopjes. Aan de kant van de ROX Flyer staan ook nog enkele roze onderdelen voor het kasteel klaar.

Nieuw in het park

Algemeen

Plopsaqua

Dorpsplein

Kermisplein

Kasteelplein

Foto's

Gerelateerd nieuws

Jacky Lafon bekroond met ster op Walk of Fame

29 januari 2017

Plopsaland De Panne opent achtbaan en darkride in nieuwe zone

18 mei 2018

Eerste plannen voor Plopsa Camping opgedoken

21 juni 2017

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020