Plopsaland De Panne krijgt nieuw doek boven ingang

Gepubliceerd op 18/04/2014 om 20:56

Deze avond pakte Plopsa uit met het nieuws dat de ingang van Plopsaland De Panne volgende week een nieuw doek krijgt. In 2008 nam het park een nieuwe ingang in gebruik en sindsdien is het prominent aanwezige doek niet vervangen.

Vanaf volgende week zal de ingang van Plopsaland De Panne er een tikkeltje anders uitzien. Het grote blauwe doek boven de ticketcontrole zal dan vervangen worden door een gloednieuw exemplaar. Sinds de ingebruikname van de gloednieuwe ingang van Plopsaland De Panne in 2008 hangt er boven de ingang een blauw doek met centraal het logo van Plopsaland en onderaan enkele Studio 100-figuren.

Het nieuwe doek heeft nog steeds een blauwe achtergrond, maar er gaat deze keer meer aandacht naar de figuren. Op het nieuwe doek, dat ook al op het parkplan staat, krijgen ook Wickie de viking, Maya de bij, ROX en Kaatje een plaats. Opvallend is ook dat de vijf prinsessen van de nieuwe reeks Prinsessia een plaats kregen op het doek.

Volgende week zal het oude doek vervangen worden door het gloednieuwe exemplaar. Eerder werden ook de vlaggen aan de ingang en de parking vervangen door nieuwe vlaggen.

Foto's

   

Gerelateerd nieuws

Beste herfstvakantie ooit voor Plopsaland De Panne

3 november 2014

Samson en Gert op z’n zomers in Plopsaland De Panne

8 augustus 2012

ROX, Galaxy Park en Joe Jabaloe in Plopsaland!

3 augustus 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020