Plopsaland De Panne krijgt nieuw doek boven ingang

Gepubliceerd op 18/04/2014 om 20:56

Deze avond pakte Plopsa uit met het nieuws dat de ingang van Plopsaland De Panne volgende week een nieuw doek krijgt. In 2008 nam het park een nieuwe ingang in gebruik en sindsdien is het prominent aanwezige doek niet vervangen.

Vanaf volgende week zal de ingang van Plopsaland De Panne er een tikkeltje anders uitzien. Het grote blauwe doek boven de ticketcontrole zal dan vervangen worden door een gloednieuw exemplaar. Sinds de ingebruikname van de gloednieuwe ingang van Plopsaland De Panne in 2008 hangt er boven de ingang een blauw doek met centraal het logo van Plopsaland en onderaan enkele Studio 100-figuren.

Het nieuwe doek heeft nog steeds een blauwe achtergrond, maar er gaat deze keer meer aandacht naar de figuren. Op het nieuwe doek, dat ook al op het parkplan staat, krijgen ook Wickie de viking, Maya de bij, ROX en Kaatje een plaats. Opvallend is ook dat de vijf prinsessen van de nieuwe reeks Prinsessia een plaats kregen op het doek.

Volgende week zal het oude doek vervangen worden door het gloednieuwe exemplaar. Eerder werden ook de vlaggen aan de ingang en de parking vervangen door nieuwe vlaggen.

Foto's

   

Gerelateerd nieuws

Heidi The Ride nog niet open door geluidsoverlast

20 juli 2016

Plopsa-kerstparade trekt door centrum De Panne

24 december 2017

Plopsa-parken trekken recordaantal bezoekers tijdens kerstvakantie

9 januari 2018

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020