Plopsaland De Panne krijgt nieuw doek boven ingang

Gepubliceerd op 18/04/2014 om 20:56

Deze avond pakte Plopsa uit met het nieuws dat de ingang van Plopsaland De Panne volgende week een nieuw doek krijgt. In 2008 nam het park een nieuwe ingang in gebruik en sindsdien is het prominent aanwezige doek niet vervangen.

Vanaf volgende week zal de ingang van Plopsaland De Panne er een tikkeltje anders uitzien. Het grote blauwe doek boven de ticketcontrole zal dan vervangen worden door een gloednieuw exemplaar. Sinds de ingebruikname van de gloednieuwe ingang van Plopsaland De Panne in 2008 hangt er boven de ingang een blauw doek met centraal het logo van Plopsaland en onderaan enkele Studio 100-figuren.

Het nieuwe doek heeft nog steeds een blauwe achtergrond, maar er gaat deze keer meer aandacht naar de figuren. Op het nieuwe doek, dat ook al op het parkplan staat, krijgen ook Wickie de viking, Maya de bij, ROX en Kaatje een plaats. Opvallend is ook dat de vijf prinsessen van de nieuwe reeks Prinsessia een plaats kregen op het doek.

Volgende week zal het oude doek vervangen worden door het gloednieuwe exemplaar. Eerder werden ook de vlaggen aan de ingang en de parking vervangen door nieuwe vlaggen.

Foto's

   

Gerelateerd nieuws

Plopsa maakt namen van attracties in Wickie-zone bekend

26 november 2012

Mega Mindy voor de eerste keer in Plopsaland tijdens Halloween

14 oktober 2017

‘Coca Cola Christmas truck’ komt naar ‘Winter Plopsaland’!

30 november 2012

Plopsaqua De Panne gaat sauna verhuizen

13 januari 2020

Al 18.000 bezoekers voor winteropening Holiday Indoor

8 januari 2020

Dan toch: Plopsa neemt Comics Station Antwerp over

23 december 2019