Dit weekend is het zover: Plopsaland De Panne opent z'n deuren weer na zo'n drie maand. Er is in die maanden hard gewerkt aan de omvorming van de Spring-zone tot de ROX-zone en van een gedeelte van de Wizzy en Woppy-zone naar de Kaatje-zone. Ook aan het theater en de Wickie-zone werd hard gewerkt. Een overzicht.  "> Dit weekend is het zover: Plopsaland De Panne opent z'n deuren weer na zo'n drie maand. Er is in die maanden hard gewerkt aan de omvorming van de Spring-zone tot de ROX-zone en van een gedeelte van de Wizzy en Woppy-zone naar de Kaatje-zone. Ook aan het theater en de Wickie-zone werd hard gewerkt. Een overzicht.  "> Dit weekend is het zover: Plopsaland De Panne opent z'n deuren weer na zo'n drie maand. Er is in die maanden hard gewerkt aan de omvorming van de Spring-zone tot de ROX-zone en van een gedeelte van de Wizzy en Woppy-zone naar de Kaatje-zone. Ook aan het theater en de Wickie-zone werd hard gewerkt. Een overzicht.  ">

Plopsaland De Panne maakt zich op voor een nieuw seizoen!

Gepubliceerd op 28/03/2013 om 19:38

Dit weekend is het zover: Plopsaland De Panne opent z’n deuren weer na zo’n drie maand. Er is in die maanden hard gewerkt aan de omvorming van de Spring-zone tot de ROX-zone en van een gedeelte van de Wizzy en Woppy-zone naar de Kaatje-zone. Ook aan het theater en de Wickie-zone werd hard gewerkt. Een overzicht.

Morgen, zaterdag 30 maart, is het park enkel open voor Telenet-klanten. Enkel met een speciaal ticket kan je genieten van Plopsaland en z’n attracties. Vanaf zondag 31 maart kan het gewone publiek ook binnen.

Van Spring naar ROX
Vanaf nu is falen geen optie meer! Terwijl jij op een hoogte van 68 meter de boeven probeert te zoeken vanuit de ‘ROX flyer’, staat team ROX op de grond paraat. Van al dat zoeken krijg je natuurlijk honger. Daarvoor kan je terecht bij de ‘ROX mobiel’ die tegenover de flyer staat geparkeerd.

Kaatje, Kamiel en Viktor
Een gedeelte van de Wizzy en Woppy-zone, het pleintje rond en met ‘Dongo’s race’ en ‘De vaat’, is helemaal omgetoverd tot de wereld van Kaatje van Ketnet. De rode achtbaan is helemaal opgeknapt en mooi gedecoreerd tot ‘Viktors race’. De rustige bootvaart ‘De vaat’ heet vanaf nu ‘Kaatje zoekt eendje’. Langs de rand van de vaargeul staan beelden en reusachtige boeken die het verhaal duidelijk maken.

Naast twee attracties telt de zone ook een winkeltje met Kaatje-spulletjes en een snackbar van Frits en Frats. In de zone is er ook plaats voor een ontmoeting met Kaatje en Viktor! Niet alleen overdag zal het leuk zijn in die zone, ook ’s avonds, want dan gaan de lichtjes branden! Op de grond en in de lucht liggen en hangen ook enkele sterren.

Hey, hey, Wickie!
Later dit jaar opent achterin het park een gloednieuwe Wickie-zone met twee attracties, een restaurant, een kleiner horecapunt én een winkel. In ‘De grote golf’ zwaai en draai je over het hobbelige parcours. Wie lekker nat wil worden, gaat zeker in ‘Vicky the battle’. Nat worden en elkaar natspuiten, dat is wat iedereen wil op een hete dag!

Shows op de kiosk
Op de kiosk, een onderdeel van de uitbreiding van het Dorpsplein, zullen alle shows tot de zomer doorgaan. Op 15 juli gaat het nieuwe theater open. Vanaf dan verhuizen alle shows naar het nieuwe gebouw.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Maandagavond verschijnt er een mooi verslag met tekst en foto’s online!

Gerelateerd nieuws

Oplossing voor verkeersprobleem Adinkerke in zicht?

6 april 2014

Plopsaland De Panne bouwt snelste coaster van de Benelux

6 maart 2009

K3 opent eigen achtbaan in Plopsaland De Panne

4 mei 2019

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020