Plopsaland De Panne ontvangt tienduizenden abonnees voor exclusieve avond

Gepubliceerd op 10/07/2016 om 10:45

Gisteravond werden alle Plopsa-abonnementhouders in Plopsaland De Panne verwacht voor een leuke avond met een bomvol programma. Wie al iets vroeger op de dag kwam, kon op de foto met acteurs uit F.C. De Kampioenen.

Voor de tweede keer nodigde Plopsa al z’n abonnees uit in Plopsaland De Panne. 14.000 van de 90.000 abonnementhouders reageerden positief op die uitnodiging.

De Nacht van de Abonnees

De Nacht van de Abonnees startte met een steronthulling door Qmusic-dj Sven Ornelis. Hij kreeg een ster op de Walk of Fame voor het Plopsa Theater. Later op de avond stonden er ook twee DJ-sets van Sven Ornelis op het programma. Ook Samson en Gert waren erbij, zij gaven een Rock Show op de Kiosk.

Op het Dorpsplein konden alle aanwezigen genieten van een maaltijd tijdens een Breydelfeest. Typisch daarbij is, dat het eten gebakken wordt in een reuzenpan met een diameter van ongeveer 3,5 meter.

De avond werd afgesloten met een nachtelijke Plopsa Parade en een vuurwerkspektakel.

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa Group:
We hebben het succes van Plopsa in eerste plaats te danken aan onze bezoekers. Daarom hebben we onze belofte van vorig jaar, om onze trouwste Plopsa-fans jaarlijks met een exclusief evenement te verwennen, opnieuw waargemaakt in de vorm van De Nacht van de Abonnees.

F.C. De Kampioenen Fandagen

Gisteren was er niet alleen De Nacht van de Abonnees, maar ook de voorlaatste F.C. De Kampioenen Fandag. Vorig weekend kwamen onder andere Marijn Devalck (Balthasar Boma), Johny Voners (Xavier) en An Swartenbroekcx (Bieke) al langs, gisteren waren Danni Heylen (Pascale), Jaak Van Assche (Fernand) en Loes Van den Heuvel (Carmen) in het park aanwezig.

Vandaag ontvangen Ben Rottiers (Pol), Herman Verbruggen (Marc) en Loes Van den Heuvel (Carmen) de fans in het F.C. De Kampioenen Café op het Dorpsplein.

Heidiland

Heidi The Ride kon tijdens De Nacht van de Abonnees voor het eerst in het donker bewonderd worden. Op verschillende plaatsen op, onder en langs de houten baan werd kleurrijke verlichting geplaatst.

Sinds enkele weken rijdt de Plopsa Express weer en geeft hij de bezoekers een mooi zicht op Heidi The Ride. Het pad onder Heidi The Ride langs de parking is verder afgewerkt met hout. Langs de laatste bocht en de drop van de coaster is vorige week extra hout toegevoegd als geluidsscherm. Onderaan de coaster is prikkeldraad bevestigd om te verhinderen dat er op de constructie geklommen kan worden.

De decoratie, horeca en de winkel worden komende winter voltooid. Er zullen binnenkort echter wel al twee tijdelijke kraampjes openen: een pannenkoekenkraam (Heidi’s Pannenkoekenkraam) en een winkel (Heidi’s Pop-up Shop).

Op verschillende plaatsen in de zone zijn borden en doeken bevestigd met informatie over de toegankelijkheid van de attractie, restaurant, winkel en toiletten. Er werd ook een wegwijzer (met Plopsa Express-logo) geplaatst richting het nieuwe station van de Plopsa Express, dat zich achter de rij gebouwtjes bevindt. Boven de ingang van de wachtrij is een doek gehangen dat de ingang van de attractie aanduidt.

Sinds gisteren is de muziekinstallatie in gebruik en is vanop het Kasteelplein het Duitse Heidi-nummer te horen.

Nieuw in het park

Algemeen

Dorpsplein

Piratenzone

Kasteelplein

Mega Mindy-zone

Wizzy en Woppy-zone

Prinsessia-zone

Wickieland

Foto's en video

De beste kortingen voor Plopsaland De Panne

Gerelateerd nieuws

Plopsa deelt 35.000 Belgische peren uit!

21 augustus 2014

Nieuwe app laat je Heidi The Ride nu al virtueel beleven

15 april 2016

Plopsaland De Panne heeft beste spaghetti van alle pretparken

20 juli 2017

Nieuwigheden vlak voor de zomer in Plopsaland De Panne

14 juni 2018

Gers Pardoel komt opnieuw naar Plopsa Theater

12 juni 2018

Plopsa heeft plannen voor tweede Maya de Bij-pretpark in Polen

5 juni 2018