Plopsaland De Panne opent Mayaland tijdens sluitingsdagen

Gepubliceerd op 05/11/2013 om 17:55

Mayaland, het overdekte themagedeelte in Plopsaland De Panne, is gedurende de wintermaanden open op woensdagen en tijdens weekends. Het is de eerste keer dat er slechts een deel van het park geopend is tijdens de wintermaanden. Enkel Mayaland zal op die dagen open zijn, dus het volledige park is op die dagen niet toegankelijk.

Tijdens de wintermaanden opent het overdekte Mayaland in Plopsaland De Panne haar deuren op woensdag, zaterdag en zondag. Het overdekte themagedeelte rond Maya de bij is 4.500 vierkante meter groot en kan 1.500 bezoekers ontvangen. Het indoorspeelparadijs bevat tien familieattracties, waaronder ‘De bloemenmolen’, ‘De swingboom’ en ‘De valtoren’.

Wim Wauters, parkmanager:
“We kregen regelmatig de vraag van ouders met jonge kinderen om Mayaland ook tijdens de wintermaanden te openen. Het is een goede zaak voor deze mensen, maar ook voor onze eigen werknemers. Deze extra openingsdagen creëren extra werkgelegenheid voor onze seizoensmedewerkers. Bovendien streven we er naar om zoveel mogelijk attracties het hele jaar te openen. Voor de buitenattracties is dat moeilijk haalbaar, maar Mayaland is hier uitermate geschikt voor.”


‘De bloemenmolen’ is één van de tien attracties van Mayaland

Een ticket voor Mayaland kan via de webshop van Plopsa aan 8,99 euro of aan de kassa’s van Plopsaland De Panne aan 9,99 euro gekocht worden. Deze prijs geldt voor zowel volwassenen als kinderen. Kinderen kleiner dan 85 cm zijn gratis. Op deze pagina vind je wanneer Mayaland geopend is.

Tijdens de weekends van november en december en tijdens de kerstvakantie is het volledige pretpark wel geopend. Plopsaland De Panne verwelkomt de Sint op 9, 10, 11, 16, 17, 23, 24, 30 november en 1 december. Vanaf 7 december opent Winter Plopsaland tijdens het weekend en de kerstvakantie zijn deuren.

Gerelateerd nieuws

Foto-update uit Mayaland (9 februari 2014)

9 februari 2014

Plopsa Indoor Hasselt en Mayaland blikken terug op succesvolle krokusvakantie

22 februari 2015

Carnaval centraal tijdens krokusvakantie in Plopsa-parken

7 februari 2018

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020