Plopsaland De Panne pakt uit met interactieve smartphone applicatie

Gepubliceerd op 24/07/2013 om 09:08

Vanaf vandaag kan de Plopsaland De Panne-app gratis geïnstalleerd worden op smartphones. De applicatie is de perfecte gids tijdens een bezoek aan Plopsaland De Panne. 

Plopsaland De Panne stelt vandaag haar eigen applicatie voor. De Plopsaland De Panne-app is de ideale gids tijdens een bezoek aan het pretpark: de bezoeker kan gebruik maken van de navigatie om snel de weg te vinden naar favoriete attracties, meet en greets en shows.

Zo ontdekt de bezoeker op verschillende plaatsen in het park leuke filmpjes en videoclips via de Scan&Kijk–functie. Maar de applicatie helpt ook bij het uitstippelen van het pretparkbezoek: De lengtemeter selecteert alle toegankelijke attracties op basis van de grootte van kinderen.

Attracties kunnen bovendien geselecteerd worden op favoriete figuur. Zo navigeert de bezoeker meteen naar de ideale attracties uit het ruime aanbod. Ook belangrijke boodschappen, herinneringen en exclusieve voordelen ontvangt men tijdens het bezoek op de smartphone.

Sebastien Momerency, manager digital marketing:
We streven er naar om de interactiviteit tussen onze bezoekers, de Studio 100 -figuren en het pretpark voortdurend uit te breiden. Via de Facebookpagina en vele online wedstrijden kon dit al van thuis uit. Via deze app introduceren we die beleving nu ook in het park.

Via de verschillende app-stores of via www.plopsalandapp.com kan de nieuwe Plopsaland De Panne applicatie geïnstalleerd worden.

Gerelateerd nieuws

Politicus wil Plopsaland laten verhuizen

23 maart 2011

Leuke reportages van evenementen in PlopsaCool

1 juli 2012

Plopsaland De Panne heeft beste spaghetti van alle pretparken

20 juli 2017

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020