Plopsaland De Panne vernieuwt menukaart Restaurant Prinsessia

Gepubliceerd op 03/11/2018 om 19:33

Het tafelbedieningsrestaurant in het Prinsessia-kasteel in Plopsaland De Panne serveert sinds kort enkele nieuwe gerechten. Voor het eerst in drie jaar kreeg de menukaart er een grondige update.

Bezoekers van Plopsaland De Panne die aan tafel schuiven in Restaurant Prinsessia kunnen sinds kort hun keuze maken uit een vernieuwde menukaart. De nieuwe kaart combineert enkele gerechten die al eerder in het restaurant verkrijgbaar waren met nieuwe gerechten. Het is de eerste keer sinds de opening van het tafelbedieningsrestaurant eind 2015 dat de kaart een grondige aanpassing kreeg.

Uit het assortiment aan voorgerechten werd de tomatenroomsoep vervangen door garnaalkroketten. De carpaccio en witloofroomsoep staan nog steeds op de kaart, net zoals de tomatensoep voor kinderen. Bij de hoofdgerechten moesten de kipfilet Archiduc en de zalm plaats ruimen voor kip cordon bleu, garnaalkroketten en kabeljauw. Enkel de Aziatische wok blijft op de kaart. Bij het bestellen van een hoofdgerecht krijg je nu een tomatensoepje als amuse.


Nieuw op de kaart: Chateaubriand met salade

De steak, die de afgelopen maanden als extra suggestie verkrijgbaar was, staat nu definitief op de kaart. Wie de steak bestelt, krijgt een stukje Chateaubriand die geserveerd wordt met een salade. Net zoals bij de andere hoofdgerechten zit hierbij een portie dikke frietjes, kroketten of puree inbegrepen. Voor een extra portie betaal je 2,99 euro. Peper-, champignon- of Bearnaisesaus bij de steak kost 1,99 euro.

Als dessert heb je keuze uit chocolademousse, een coupe dame blanche en crème brûlée, die onlangs aan de kaart toegevoegd werd. Verder bevat de kaart nog pannenkoeken, wafels, freakshakes en diverse aperitieven. Ook de Plopsa Champagne is verkrijgbaar in het restaurant.

Naast de menukaart werd ook het concept van het restaurant licht gewijzigd. Gasten kunnen nu alle voor-, hoofd- en nagerechten apart bestellen in plaats van te kiezen voor een twee- of driegangenmenu. Prijzen van hoofdgerechten variëren tussen 15,50 en 22,99 euro.

Foto's

Gerelateerd nieuws

Plopsa zit samen met centrum voor gelijkheid van kansen

27 april 2012

Een onvergetelijk kerstfeest in de Plopsa-parken

17 december 2015

Plopsa is tevreden over de bezoekersaantallen in juli

1 augustus 2012

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020