Plopsaland De Panne verwelkomt K3 op Nacht van de Abonnees

Gepubliceerd op 05/02/2019 om 19:53

Een grote naam op de affiche van de Nacht van de Abonnees in Plopsaland De Panne. K3 zal de Plopsa-abonnementhouders deze zomer opnieuw uit hun dak laten gaan met hun aanstekelijke muziek.

Na het overweldigende succes van afgelopen zomer, komen de meiden van K3 ook dit jaar langs tijdens de Nacht van de Abonnees in Plopsaland De Panne. Ze brengen er een spetterend live-optreden tijdens het exclusieve abonneefeestje op zaterdag 6 juli. Het is de tweede keer dat K3 het speciale evenement bezoekt: in 2018 deelden Hanne, Klaasje en Marthe er het podium met Gers Pardoel.

Met de Nacht van de Abonnees wil Plopsa haar meer dan 95.000 abonnementhouders bedanken door Plopsaland De Panne extra lang geopend te houden. Naast de attracties blijven ook de restaurants en winkels open en krijgen abonnees er 25% korting op hun aankopen. Het programma wordt aangevuld met optredens, special guests en nog meer sfeer.

Lees ook: K3 krijgt eigen themagebied in Plopsaland De Panne

K3 tijdens hun optreden op de Nacht van de Abonnees voorbije zomer

De Nacht van de Abonnees is gratis met een Plopsa FunCard, GoldCard of BumbaCard, mits reservatie vooraf. Reserveren is sinds kort mogelijk via de website van Plopsa. Abonnees mogen één vergezellende persoon meebrengen naar het evenement. Die persoon betaalt 12,50 euro voor de exclusieve avond.

K3 komt de komende maanden vaker langs in Plopsaland De Panne. Op 4 en 5 mei openen ze er hun eigen achtbaan: de K3 Rollerskater. In september staan er opnieuw drie optredens gepland tijdens de K3 Dagen. Ook Plopsa Indoor Hasselt en Coevorden en Plopsa Coo krijgen dit jaar bezoek van Hanne, Klaasje en Marthe.

Gerelateerd nieuws

Lachen en spektakel tijdens Wiener Circus Nights in Plopsaland De Panne

24 juli 2016

Sinterklaas en winter in de Plopsa-parken

4 november 2012

Plopsaland ontvangt 2,5 miljoenste Franstalige bezoeker

3 augustus 2013

Plopsaqua De Panne gaat sauna verhuizen

13 januari 2020

Al 18.000 bezoekers voor winteropening Holiday Indoor

8 januari 2020

Dan toch: Plopsa neemt Comics Station Antwerp over

23 december 2019

K3 krijgt eigen themagebied in Plopsaland De Panne