Plopsaland De Panne verwelkomt K3 op Nacht van de Abonnees

Gepubliceerd op 05/02/2019 om 19:53

Een grote naam op de affiche van de Nacht van de Abonnees in Plopsaland De Panne. K3 zal de Plopsa-abonnementhouders deze zomer opnieuw uit hun dak laten gaan met hun aanstekelijke muziek.

Na het overweldigende succes van afgelopen zomer, komen de meiden van K3 ook dit jaar langs tijdens de Nacht van de Abonnees in Plopsaland De Panne. Ze brengen er een spetterend live-optreden tijdens het exclusieve abonneefeestje op zaterdag 6 juli. Het is de tweede keer dat K3 het speciale evenement bezoekt: in 2018 deelden Hanne, Klaasje en Marthe er het podium met Gers Pardoel.

Met de Nacht van de Abonnees wil Plopsa haar meer dan 95.000 abonnementhouders bedanken door Plopsaland De Panne extra lang geopend te houden. Naast de attracties blijven ook de restaurants en winkels open en krijgen abonnees er 25% korting op hun aankopen. Het programma wordt aangevuld met optredens, special guests en nog meer sfeer.

Lees ook: K3 krijgt eigen themagebied in Plopsaland De Panne

K3 tijdens hun optreden op de Nacht van de Abonnees voorbije zomer

De Nacht van de Abonnees is gratis met een Plopsa FunCard, GoldCard of BumbaCard, mits reservatie vooraf. Reserveren is sinds kort mogelijk via de website van Plopsa. Abonnees mogen één vergezellende persoon meebrengen naar het evenement. Die persoon betaalt 12,50 euro voor de exclusieve avond.

K3 komt de komende maanden vaker langs in Plopsaland De Panne. Op 4 en 5 mei openen ze er hun eigen achtbaan: de K3 Rollerskater. In september staan er opnieuw drie optredens gepland tijdens de K3 Dagen. Ook Plopsa Indoor Hasselt en Coevorden en Plopsa Coo krijgen dit jaar bezoek van Hanne, Klaasje en Marthe.

Gerelateerd nieuws

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Nieuwe luchtbeelden van Plopsaland De Panne in Google Maps

20 mei 2017

2019 brengt heel wat nieuwe evenementen voor de Plopsa-parken

25 december 2018

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020

Plopsa breidt uit: nieuw indoorpretpark op komst in Tsjechië

10 maart 2020

K3 krijgt eigen themagebied in Plopsaland De Panne