Plopsaland De Panne verwelkomt viervoeters op Werelddierendag

Gepubliceerd op 01/10/2014 om 11:08

Op zaterdag 4 oktober 2014 worden honden uitzonderlijk toegelaten in Plopsaland De Panne. Heel het park zal die dag in teken staan van Werelddierendag.

In Plopsaland De Panne worden normaal gezien, met uitzondering van blindengeleidehonden, geen honden toegelaten. Toch wordt op die regel aanstaande zaterdag eenmalig uitzondering gemaakt. “Op Werelddierendag verwelkomen we alle honden en hun baasjes graag in Plopsaland De Panne. Er zal heel wat te beleven zijn in het park. Zo organiseren we een snuffelzoektocht waarbij deelnemers kans maken op een leuke prijs!”, aldus Wim Wauters, parkmanager van Plopsaland De Panne. Uiteraard zijn ook bezoekers zonder honden welkom.


foto: Plopsa

Omwille van praktische en veiligheidsredenen zijn honden niet toegelaten in de Big en Betsy Hoeve, attracties, Mayaland, wachtrijen en de restaurants. Ook moeten honden, van zodra ze het park betreden, aan de leiband. Plopsaland De Panne doet echter heel wat inspanningen om het park zo toegankelijk mogelijk te maken voor honden. Zo trakteert het park de trouwe viervoeters en hun baasjes op een feestelijk onthaal, inclusief rode loper en leuke speeltuigen die geschikt zijn voor honden. Daarnaast zullen aan de ingang gratis plastic hondenzakjes uitgedeeld worden.

Om Werelddierendag in pracht en praal af te sluiten nodigt Kabouter Klus alle bezoekers, inclusief alle honden en hondeneigenaars, uit om samen met hem de Kabouterdans te dansen. Kabouter Klus treedt op om 15u op de Kiosk op het Dorpsplein.

Gerelateerd nieuws

Foto’s van de ‘Plopsa-fanday’ in Plopsaland De Panne

5 oktober 2012

Bekende auto’s in Plopsaland tijdens Cars and coasters!

11 juni 2014

Plopsaland De Panne ontvangt meer dan 2000 sollicitaties

21 mei 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020